Wij hebben groot nieuws… - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

…en dit willen wij graag met u delen!

Soms is het tijd voor verandering binnen bepaalde ondernemingen. Zo ook bij ons in de hovenierssector. In de eerste plaats heeft Rens de Rooij met zijn hoveniersbedrijf door de jaren heen een behoorlijk grote groei doorgemaakt. Op dit moment is er ruim 10 man personeel in dienst. Door dit grote team van groenliefhebbers is het belangrijk om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Laten we daarom eens bekijken wat er allemaal veranderd is binnen Hoveniersbedrijf Rens de Rooij.

Een andere naam

Hieruit volgt dat we ervoor hebben gekozen om onze naam te veranderen van Hoveniersbedrijf Rens de Rooij naar Hoveniersbedrijf de Rooij. Dit lijkt een kleine verandering, maar er zit meer achter dan u zou denken. Aangezien we nu beschikken over een groot team, is het niet alleen meer Rens die aan het werk is. Door deze naamsverandering weet iedereen dat het om een hoveniersbedrijf gaat met een groot team. Deze verscheidenheid aan specialisten is voor alle klanten natuurlijk fijn, zij kunnen immers prettiger geholpen worden. U kunt altijd een kijkje nemen op onze nieuwe website zelf om kennis te maken met alle dames en heren die bij ons in dienst zijn.

Nieuwe naam is ook een nieuw logo

Een logo moet optimaal bij het bedrijf passen. Wij van Hoveniersbedrijf de Rooij vonden dat ons logo beter moest aansluiten bij wie we zijn: een gezellig team met een passie voor tuinen. Dit is dan ook de reden dat wij het logo voorzien hebben van een gehele facelift. In het nieuwe logo is een speelse kruiwagen terug te vinden, voorzien van een klein vogeltje op het handvat. Dit laat precies zien hoe organisch en diervriendelijk de tuinen zijn die wij voor u kunnen ontwerpen. De kleuren in combinatie met de stijl van de letters geven het een alledaagse en gezellige uitstraling mee, precies wat we willen bereiken.

Een verbeterde website

Tenslotte komt ook nog eens bij dat we onze website onder handen hebben genomen. De website die we vandaag de dag hebben sluit beter aan op onze doelgroep. Door de verfrissende kleuren en de leuke toevoegingen is het een site geworden waar men met veel plezier informatie op kan vinden. Niet alleen het design is veranderd, ook de gebruiksvriendelijkheid is verbeterd. Dankzij deze verbetering kan men nu veel gemakkelijker een afspraak inplannen of informatie aanvragen. Zo hopen wij u als klant zijnde maximaal van dienst te zijn bij het ontwerpen van bepaalde soort tuinen.

Wees niet bang, ondanks al deze veranderingen blijven wij nog altijd hetzelfde doel voor ogen houden. Wij blijven ons iedere dag weer inzetten om allerlei tuinen in de Duin- en Bollenstreek te vergroenen. Hierdoor wordt de tuin super duurzaam en ecologisch verantwoord, daarnaast komt de natuur beter tot haar recht. Wilt u nu ook graag uw tuin veranderen en heeft u geen idee waar u moet beginnen dan staan wij altijd voor u klaar. Hier op de site vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het maken van een afspraak.