Vriend van de show - Uitstel van Executie - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Vriend van de show – Uitstel van Executie

U heeft het programma ongetwijfeld voorbij zien komen of er vast wel van gehoord: Uitstel van Executie. Dit is het programma op RTL4 waarbij in elke uitzending weer met man en macht aan de slag wordt gegaan en alles op alles wordt gezet om de betrokkenen te helpen een executieverkoop tegen te gaan. Om, als alles dan uiteindelijk lukt, na al die jaren van tegenslag, een gelukkig stel mensen achter te laten. U zit dan toch ook met een glimlach op de bank?

Vriend van de show

Precies om die reden zijn wij sinds 2014 vriend van show. Net als Martijn Krabbé, Alex van Keulen en Duncan Abrahams, zetten wij onze passie in om te helpen. Martijn en zijn team van productiebedrijf Wise Monkeys kunnen perfect ‘lullen voor spullen,’ Namaco makelaar Alex weet het bord ‘verkocht’ verbazingwekkend snel in de tuin te zetten en bouwexpert Duncan krijgt het voor elkaar om iedereen achter de broek aan te zitten en hen toch met een lach van oor tot oor op hun gezicht achter te laten. Dat lukt hem ook bij ons!

Klaar voor de verkoop

Het komende seizoen nemen wij opnieuw de verzorging van de tuinen op ons. Zo nemen wij onder andere een tuin compleet ‘op de schop.’ Deze tuin zullen we helemaal strippen en opnieuw inrichten. Dat wordt ons pronkstuk. Natuurlijk knappen wij, naast het ingrijpende project, ook de overige tuinen op. Wij zorgen ervoor dat elke tuin er aan het einde van de uitzending netjes en verzorgd bij ligt, klaar voor de verkoop.

TV-seizoen

Heeft u ook al zin in het nieuwe seizoen? We moeten nog even wachten, maar vanaf het voorjaar van 2018 zullen de nieuwe afleveringen bij RTL4 worden uitgezonden. Wij zitten er dan weer klaar voor. En natuurlijk houden we u op de hoogte!

Kunt u niet wachten? Bekijk de film compilatie van vorig TV-seizoen: