Veranda - Hoveniersbedrijf de Rooij Veranda - Hoveniersbedrijf de Rooij

Veranda

Veranda

Met warme temperaturen is het natuurlijk heerlijk om buiten in uw veranda in de schaduw te zitten en te genieten van al het moois dat bloeit en zoemt in uw tuin.

Er zijn veel voordelen aan tuinoverkappingen, u kunt namelijk altijd droog in de tuin zitten, u hoeft de tuinmeubelen niet op te ruimen want ze staan droog en het biedt extra ruimte voor klussen of uw hobby’s.

Traditionele uitstraling

De houten veranda met dakpannen geeft een heerlijk landelijke en traditionele uitstraling. Het ziet er stoer en modern uit. Het voordeel van dakpannen is, dat het er erg koel zal blijven, bovendien is het een aanwinst voor uw huis. Uw tuin wordt er mooier door en zal daardoor ook zeker meer waard worden. U kunt ervoor kiezen om de veranda vrijstaand in de tuin neer te zetten maar het kan ook zeker mooi staan tegen de gevel van uw huis.

Grootte

De grootte van de veranda is een belangrijk punt om over na te denken tijdens de keuze van een overkapping. Wat gaat u erin zetten en wilt u er nog plek hebben voor eventuele opslag van bijvoorbeeld fietsen of de BBQ? Wilt u alleen maar achterover liggen of wilt u er ook onder eten?

Het is goed om dit allemaal even uit te schetsen zo ziet u of u nog ruimte hebt om er überhaupt doorheen te lopen. Het nadenken over de inrichting van de veranda is wel van belang.

Sfeer

Het is natuurlijk van belang dat het gezellig staat in uw tuin, zo kunt u er voor zorgen dat er beplanting naast de veranda komt te liggen. Zet plantenbakken onder de veranda, dat maakt de tuin minder stedelijk en ziet er ook gewoon leuk uit onder de veranda. U kunt ook hangplanten bevestigen aan de boei delen van de veranda. Een vaas met bloemen doet het ook goed op het plankgedeelte van uw BBQ of buitenkeuken.