3 Vacatures: Ervaren hovenier tot een ‘Handige Harry’ die het vak wil leren

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Wil jij bij het groenste Hoveniersbedrijf van de Duin- en Bollenstreek werken aan kleine tot grote aanleg- en onderhoudsprojecten?

Wij hebben drie verschillende vacatures open staan. Van ervaren doorgewinterde hovenier tot een ‘Handige Harry’ die het vak wil leren.

Voorman hovenier met commerciële kwaliteiten

De basis van je werk is het aanleggen en onderhoud van groene en levende tuinen. Jouw functie is veelzijdig, want je neemt ook projectbegeleiding op je. Je houdt je bezig met onder andere de planning, contact met klanten, inkoop materialen en je zorgt dat alles soepel verloopt. Je schakelt tussen je collega’s, klanten en leveranciers. Daarnaast ga je je van de commerciële kant laten zien. Nieuwe projecten binnen halen wordt ook onderdeel van je functie. Je hebt voor deze baan verstand van groen, een vlotte babbel en cijfermatig inzicht nodig, een ervaren hovenier.

Hovenier

Je bent naast beplanting ook veel bezig met houtwerk zoals afscheidingen, vlonders en veranda’s. Maar ook vijvers, bestrating en verlichting komen aan bod. Bijna alles wat je in de tuin kan bedenken verzorgen wij. Afwisselend werk bij de aanlegprojecten en daarna weer het onderhoud in. Om ons team te versterken zoeken we een handige hovenier met enige ervaring. Jij stapt bij je collega hovenier in de bus en jullie kunnen samen de klussen klaren.

Hovenier in opleiding

Ben je handig en wil je een (nieuwe) uitdaging aan gaan? Kom een dag met ons meedraaien. Het vak is zeer breed, je werkt naast beplanting, ook met stenen, hout, verlichting en water. Daarbij wissel je aanleg met onderhoud af. Veelzijdig en afwisselend werk, elke dag is anders. Een vak voor aanpakkers, die nieuwe dingen willen maken.

Heb je nog niet alle diploma’s op zak? Daar helpen we je graag bij!

Bel ons 0252-684923 voor een afspraak en/of draai een dag mee.