Uitstel van Executie 2018 - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Uitstel van Executie 2018

Uitstel van Executie 2018: ook dit jaar dragen wij graag ons steentje bij aan dit prachtige programma. Martijn Krabbé is deze zomer bij ons langs geweest om te vragen of we weer een nieuw seizoen meedoen en we hebben volmondig ja gezegd. Tegelijkertijd heeft hij met eigen ogen kunnen zien hoe onze showtuin zich de afgelopen jaren ontwikkeld heeft.

Programma biedt hulp aan huiseigenaren

Uitstel van Executie is een Nederlands televisieprogramma dat al sinds 2008 bestaat. Martijn Krabbé is de presentator van dit programma. Samen met makelaar Alex van Keulen, budgetcoach Suzanne van Weerd en bouwspecialist Duncan Abrahams biedt dit programma hulp aan huiseigenaren die gedwongen hun huis op de veiling moeten verkopen.

Veranderende woningmarkt

Het programma heeft in de loop der jaren te maken gehad met een veranderende woningmarkt. Van een crisis met 1,3 miljoen woningen onder water tot een aantrekkende huizenmarkt met lage rentes zoals nu. Toch blijkt dat ook nu mensen in de problemen komen doordat ze hun hypotheek niet meer kunnen betalen. Hoveniersbedrijf Rens de Rooij is trots dat wij onze bijdrage kunnen leveren om deze eigenaren een zorgelozere toekomst te geven.

Striktere regels overheid

Door striktere regels van de overheid kunnen wij minder onze groene visie tot uiting laten komen bij de renovatie van de tuinen dan we zelf graag willen. Desondanks zorgen we iedere aflevering weer voor een prachtig resultaat. Met zeer weinig middelen maken we de tuinen verkoopklaar.

Voorbeelden werkzaamheden

Wat wij onder andere doen om de tuinen op te knappen zijn de volgende werkzaamheden:

  • onkruid verwijderen
  • snoeien van beplanting om licht en ruimte te creëren, maar uiteraard het groen behouden
  • reparatie aan schuttingen
  • bestrating recht leggen
  • schoonmaken van de bestrating met een hogedrukspuit
  • aanbrengen van fleurige en kleurige beplanting
  • neerzetten van potten met beplanting om de tuin aan te kleden

Tevens hebben we dit seizoen een groene en levende voortuin aangelegd.

Uitstel van Executie is vanaf dinsdag 2 januari iedere dinsdagavond te zien op RTL 4.