TV-werkzaamheden - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Tv werkzaamheden

Uitstel van Executie

U heeft het programma ongetwijfeld voorbij zien komen of er vast wel van gehoord: Uitstel van Executie. Dit is het programma op RTL4 waarbij in elke uitzending weer met man en macht aan de slag wordt gegaan en alles op alles wordt gezet om de betrokkenen te helpen een executieverkoop tegen te gaan. Om, als alles dan uiteindelijk lukt, na al die jaren van tegenslag, een gelukkig stel mensen achter te laten.

Vriend van de show

Sinds 2014 hebben wij onze tv-werkzaamheden uitgebreid naar ‘Vriend van de Show’ en als vriend verzorgen wij een tv-seizoen alle tuinen. Onze belangrijkste taak is het verkoopklaar maken van de tuinen en daarnaast sfeer aanbrengen door middel van planten en bloemen. Net als Martijn Krabbé, Alex van Keulen en Duncan Abrahams, zetten wij onze passie in om te helpen. Martijn en zijn team van productiebedrijf Wise Monkeys kunnen perfect ‘lullen voor spullen’, Namaco makelaar Alex weet het bord ‘verkocht’ verbazingwekkend snel in de tuin te zetten en bouwexpert Duncan krijgt het voor elkaar om iedereen achter de broek aan te zitten en hen toch met een lach van oor tot oor op hun gezicht achter te laten. Dat lukt hem ook bij ons!

Rens de Rooij, Maartje en Martijn Krabbe
vlek_1

Kijk op Wonen!

De tv-werkzaamheden van Hoveniersbedrijf de Rooij begonnen met het inspireerde klus- en woonprogramma Kijk op Wonen. Het productiebedrijf van Ivo Niehe, Niehe Media heeft het programma geproduceerd met als presentator Duncan, bekend van het tv programma Uitstel van Executie.

Klushuis Hillegom

Bouw-expert Duncan Abrahams heeft samen met drie amateurklussers in acht weken een huis verbouwd in Hillegom. Het huis is keurig netjes verbouwd, daar heeft Duncan echt verstand van, maar niet van tuinen. Als erkend leerbedrijf zijn wij ingeschakeld om de klusser te helpen bij de renovatie van de tuin. De deelnemers, twee mannen en een vrouw, hebben met onze hoveniers de verwaarloosde tuin opgeknapt tot een sfeervolle buitenruimte.

Van aanleg tot onderhoud

Naast het Hillegoms klushuis zijn er diverse andere huizen en tuinen onder handen genomen. Daar kon het programma onze hulp goed bij gebruiken. Midden in het hectische Amsterdam hebben wij voor een jong gezin een kleine buitenruimte ingericht. Tuinen in een stad zijn schaars, dus dit gezin heeft het voorrecht toch te kunnen genieten van een patio. Ook in Muiderberg zijn wij aan de slag gegaan met onder andere een hoge drukspuit en een maaimachine. De achtertuin kon wel wat professionele hulp gebruiken met het onderhoud van de tuin. Na onze komst zag de tuin er weer schoon en opgeruimd uit.

Rens, Marthijn en Maartje