Tuinontwerp laten maken - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Tuinontwerp

Ontwerpen van tuinen

Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een grotere speler op het gebied van de groene en levende tuin. Het diervriendelijker en bloemrijker maken van tuinen is waar ons groene hart naar uit gaat. Hoveniersbedrijf de Rooij specialiseert zich in de aanleg, onderhoud en renovatie van deze toekomstbestendige tuinen. Wilt u een tuinontwerp laten maken? Natuurlijk Tuinontwerp verzorgt in samenwerking met ons hoveniersbedrijf de ontwerpen.

 

vlek_1

Natuurlijk tuinontwerp laten maken

Dit bedrijf weet zich echt te richten op het ontwerpen van alle soorten tuinen. Er zijn bepaalde kernwaarden die binnen Natuurlijk tuinontwerp een belangrijke rol spelen. Op de eerste plaats trachten zij om een ontwerp te creëren, die ook realiseerbaar is. Het doel is dat u daadwerkelijk kan gaan genieten van uw droomtuin, dat voortkomt uit een doordacht ontwerp. Een tuinplan dat op de plank blijft liggen is zonde. 

Op de tweede plaats staat Natuurlijk tuinontwerp echt voor tuinen waarin groen een belangrijke rol mag spelen. In de ontwerpen vormt de aankleding met beplanting een centraal onderdeel. Samen met Hoveniersbedrijf de Rooij wordt de beplanting zo afgestemd dat uw tuin leeft. Wilt u een tuin vol met de meest prachtige bloemen? Of bent u toch op zoek naar een duurzame tuin die dieren aantrekt? Vrijwel alles is mogelijk bij Natuurlijk Tuinontwerp.

vlek_2

Tuinontwerp pakketten

Natuurlijk Tuinontwerp biedt overzichtelijke tuinontwerp pakketten aan. De basis van het pakket is de afmeting van uw tuin. Het pakket kunt u naar wens uitbreiden met bijvoorbeeld een beplantingsplan of een extra bezoek op locatie.
 
Het basis pakket bestaat uit:
  • Bezoek op locatie, tuinwensen doorspreken en inmeten tuin
  • Digitale tuinschets
  • 2D ontwerp op schaal
  • 3D ontwerp
  • 2 wijzigingsfases
  • 3D tuinwandeling film
Een tuinontwerp laten maken kan al vanaf € 190,- . Laat u de tuin door Hoveniersbedrijf de Rooij aanleggen, dan krijgt van ons 50% korting op het tuinontwerp!
 
U kunt altijd even op de site zelf kijken van Natuurlijk Tuinontwerp om te zien wat de mogelijkheden zijn. Met behulp van deze schitterende creaties ligt uw droomtuin binnen handbereik.
 

Heeft u vragen? Bel tijdens kantooruren naar 0252-684923.