Tuinonderhoud kosten en begroting - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Tuinonderhoud kosten

Wat kost tuinonderhoud

Tuinonderhoud kosten, wat kan ik verwachten? Om op deze veel gestelde vraag een antwoord te kunnen geven is het handig voor uzelf na te gaan wat voor soort tuinonderhoud u graag zou willen. Er zijn zo veel verschillende tuinen, afmetingen en diversiteit aan beplanting, die invloed hebben op de kosten. Maar het belangrijkste aan tuinonderhoud is; waar wilt u mee geholpen worden?

Heeft u eenmalige hulp nodig met het grote snoeiwerk, omdat het fysiek te zwaar is of u heeft niet het benodigde gereedschap? U wilt uw huis verkopen en de tuin is erg verwilderd, dan doet een opfrisbeurt al wonderen. Een investering in een goed verzorgde tuin verdient zich bij de verkoop bovendien dubbel en dwars terug.

Heeft u simpelweg geen tijd, zin of geen groene vingers, dan is een onderhoudsabonnement wellicht iets voor u. De frequentie en benodigde werkzaamheden bepalen samen de kosten voor tuinonderhoud. Voor bedrijven, stichtingen, VVE’s en uiteraard ook voor uw eigen stukje ‘natuur’ bieden wij maatwerk tuinonderhoud aan.

Kennismaking tijdens het tuinonderhoud

Het is toch fijn om eerst kennis te maken met onze hoveniers en een inkijk te krijgen in hoe wij te werk gaan, voordat u overgaat tot een tuinonderhoudsabonnement. Wij bieden u de mogelijkheid om voorafgaand aan een abonnement een kennismaking onderhoudsbeurt af te nemen. Tijdens het onderhoud worden alle werkzaamheden goed in kaart gebracht en besproken. Onze hoveniers zullen u ook voorzien van tips en adviezen. Zo creëren wij samen een goede basis voor het abonnement en dat wordt als zeer prettig ervaren door onze klanten!

Tuinonderhoud abonnementen

Na een kennismakingsbeurt kunt u aangeven of u het onderhoud structureel door ons wilt laten verzorgen. Wij bieden onderhoudsabonnementen aan, die in overleg worden samengesteld en indien nodig aangepast worden op veranderende behoeften. Op basis van  uw voorkeuren berekenen wij de kosten tuinonderhoud. Het gaat er uiteindelijk om, dat het onderhoud van uw tuin helemaal naar wens wordt verzorgd en daarom is flexibiliteit een belangrijk onderdeel in onze services.

vlek_1
icon_tree 4 uur

Halve dag

Kennismaking onderhoudsbeurt
2 hoveniers komen 4 uur uw tuin onderhouden en voeren het groenafval af. De algemene werkzaamheden bestaan uit onkruid verwijderen, snoeien van de beplanting en gazononderhoud. Inclusief transport en 1 aanhanger groenafval.
€ 600,-
icon_tree 8 uur

Een dag

Kennismaking onderhoudsbeurt
2 hoveniers komen 8 uur uw tuin onderhouden en voeren het groenafval af. De algemene werkzaamheden bestaan uit onkruid verwijderen, snoeien van de beplanting en gazononderhoud. Inclusief transport en 1 aanhanger groenafval.
€ 1100,-
icon_tree16 uur

Twee dagen

Kennismaking onderhoudsbeurt
2 hoveniers komen 16 uur uw tuin onderhouden en voeren het groenafval af. De algemene werkzaamheden bestaan uit onkruid verwijderen, snoeien van de beplanting en gazononderhoud. Inclusief transport en 2 aanhangers groenafval.
€ 2150,-