Tuinonderhoud bedrijf zakelijk - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Tuinonderhoud bedrijf

Tuinonderhoud bedrijf 

Een tuinonderhoud voor uw bedrijf. U wilt graag dat uw bedrijfstuin een nette en verzorgde indruk achterlaat; dat het bijdraagt aan een positieve indruk van uw bedrijf. Dat begrijpen wij als geen ander. Als gepassioneerde hoveniers met een groot groen hart, dragen wij graag hier aan bij.

Duurzame en groene kantoortuin of bedrijfstuin – tuinonderhoud bedrijf

Onze passie ligt bij groene en levende tuinen. Tuinen die zintuigen prikkelen en nieuwsgierig maken naar wat er nog meer te ontdekken is. Een uitnodigende tuin waar mens en dier zich prettig voelt.

Tuinonderhoud bedrijf – Bij het onderhoud aan uw kantoor- of bedrijfstuin, houden wij zoveel mogelijk rekening met de natuur, het milieu en de biodiversiteit. Dat uit zich onder andere in deze drie speerpunten:

icon chemicaliën

Geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen of gif

icon energie
Zoveel mogelijk gebruik van accu-gereedschap
vlek_1
icon boom
Rekening houden met plant en dier

Tuinonderhoud bedrijf – Natuurlijk onderhoud

Chemische bestrijdingsmiddelen en gif zijn slecht voor de natuurlijke omgeving. Het gebruik hiervan komt niet overeen met onze filosofie en dus verkiezen wij andere middelen. Waarvan wij wel gebruik maken is accu-gereedschap opgeladen door zonnepanelen. Hiermee wordt de uitstoot van schadelijke gassen beperkt en, bijkomend voordeel, er wordt minder geluid geproduceerd. Een win-win-situatie, voor u en onze hoveniers! Zo hebben wij een duurzame tuinonderhoud bedrijf. Dat is niet de enige win-win-situatie. Na ons bezoek bent u namelijk niet alleen verzekerd van een natuurlijk onderhouden tuin, maar weet u ook dat er rekening is gehouden met plant en dier. Zo laten wij bijvoorbeeld graag wat blad in de borders liggen, zodat het kan dienen als voedsel en als schuilplek.

Soorten tuinonderhoud bedrijf 

Hecht u waarde aan een goed onderhouden buitenruimte waarbij de natuurlijke omgeving centraal staat? Sluit dan een onderhoudsabonnement bij ons af. Perfect voor een tuinonderhoud bedrijf.  Op deze wijze onderhouden onze hoveniers een aantal keer per jaar uw zakelijke groen. Zo heeft u ieder seizoen een prachtig visitekaartje voor uw onderneming. Heeft u geen behoefte aan een abonnement, maar wilt u liever onderhoud op oproep? Ook dat kan. Bel ons dan zodra u onze hulp kunt gebruiken.

Wilt u advies op maat voor het onderhoud aan uw zakelijke tuin? Of een afspraak met ons maken? Neem dan nu contact met ons op. En kies voor het beste tuinonderhoud voor uw bedrijf.

Tuinonderhoud bedrijf abonnementsvormen

icon_tree 2x jaar

Abonnement zakelijk 2 x per jaar

voorjaar en najaar

2 x per jaar tuin onderhoud

In het voor- en najaar wordt de bedrijfstuin helemaal op orde gebracht. Wij zorgen dat de tuin wordt voorzien van de belangrijkste onderhoudswerkzaamheden, zodat de bloemen en planten beter tot hun recht komen. U hoeft gedurende het jaar de tuin alleen bij te houden.
Afspraak maken
icon_tree 4x jaar

Abonnement zakelijk 4 x per jaar

Elk seizoen

4 x per jaar tuinonderhoud

In elk jaargetijde krijgt de buitenruimte een onderhoudsbeurt. Alle reguliere onderhoudswerkzaamheden worden al naar gelang de behoeften van het specifieke seizoen uitgevoerd. Al het zware tuinonderhoud wordt u uit handen genomen.
Afspraak maken
icon_tree 8x jaar

Abonnement zakelijk 8 x per jaar

Elke maand in het groeiseizoen

8 x per jaar tuinonderhoud

In het groeiseizoen, van april tot en met november, wordt de bedrijfstuin elke maand onderhouden. In deze periode bent u meer buiten en kunt u genieten van een buitenruimte in goede conditie.
Afspraak maken
icon_tree4

Abonnement zakelijk jaarrond

Elke 2 à 3 weken

Jaarrond tuinonderhoud

Het totale onderhoud van de bedrijfstuin wordt u hierbij uit handen genomen. Elke 14 à 21 dagen, afhankelijk van het type tuin, worden alle onderhoudswerkzaamheden structureel verzorgd. Ook uw gazon ziet er altijd netjes en verzorgd uit.
Afspraak maken
icon_tree

Maatwerk abonnement zakelijk

Afhankelijk van de tuinwensen

Maatwerk tuinonderhoud

Heeft u specifieke wensen? Wij stellen met u een gepersonaliseerd zakelijk abonnement samen.
Afspraak maken
icon_tree 4 8 16 uur

Kennismaking zakelijke onderhoudsbeurt

4, 8 of 16 uur

Leer ons kennen via onze werkwijze

Het is toch fijn om eerst kennis te maken met onze hoveniers en een inkijk te krijgen hoe wij te werk gaan, voordat u overgaat tot een tuinonderhoud abonnement. Wij bieden u de mogelijkheid om voorafgaand aan een abonnement een kennismaking onderhoudsbeurt af te nemen.
Kennismaking onderhoudsbeurt
Tuinonderhoud bedrijf