Ons bedrijf is TuinKeur gecertificeerd - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Tuinkeur certificaat

Ons bedrijf is TuinKeur gecertificeerd

 

Hoveniersbedrijf de Rooij stelt hoge eisen aan zijn producten en diensten. Dit is de reden dat wij lid zijn geworden van TuinKeur: het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers. U ontvangt van ons een jaar garantie op de werkzaamheden in uw tuin.

nummer 1

Professionaliteit

Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

nummer 2

Betrokkenheid

Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.

vlek_1
nummer 3

Vakbekwaamheid

Wij hebben veel vakkennis en kunnen u met raad en daad verder helpen.

nummer 4

Service

Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service.

nummer 5

Kwaliteit

Wij leveren goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om de punten die niet naar verwachting zijn naar volle tevredenheid op te lossen.

Mariella en Rene Nottrot
Mariella en Rene Nottrot
Wij zijn heel erg blij met onze tuin!
Lees verder
De tuin is compleet gerenoveerd. Ophogen, schuttingen, nieuwe schuur, gedeelte oude beplanting behouden en bij, hommel, vlinder, insectenvriendelijk erbij laten zetten. Een berenklus gezien de kleine tuin en geen achterom. Maar het is de investering meer dan waard geweest.
Simone Beerkens
Simone Beerkens
Voorspoedig en in goed overleg de tuin natuurvriendelijker ingericht.
Lees verder
In de achtertuin is de indeling iets veranderd. Er zijn een nieuw terras en plantvakken bijgekomen. Bestaand verhardingsmateriaal is zo veel mogelijk hergebruik. Het gazon en de verlichting zijn vernieuwd.
Wout van Haaaster
Wout van Haaaster
Uitstekend
Lees verder
Rens de Rooij en zijn medewerkers hebben aan de hand van de ruwe ontwerp schetsen van de beide buren deze mooie erfafscheiding geplaatst waarin bestaande elementen van de bouw terug te zien zijn. Beplanting met klimop, groenblijvende kamperfoelie en de Rosa 'New Dawn'
Martine Roos
Martine Roos
Mooie natuurvriendelijke border
Lees verder
We hebben een gemeente border geadopteerd die Rens insect vriendelijk heeft ingericht met een insectenhotel in het midden. De straat is er nu al blij mee, in het voorjaar als alles bloeit wordt het helemaal prachtig.
Heidi Lieftink
Heidi Lieftink
Uitstekend, professioneel en betrouwbaar.
Lees verder
Hoveniersbedrijf Rens de Rooij en zijn team leveren vakwerk. Zeer betrokken en professioneel hoveniersbedrijf. Creatief, realistisch met een prima prijs- kwaliteitsverhouding. Liefde voor tuinen duidelijk zichtbaar.

Kunnen wij iets voor u betekenen? En bent u toe aan een tuin die uitnodigt om naar buiten te stappen? Neem dan snel contact met ons op en vraag een advies aan.