Tuinhuis - Hoveniersbedrijf de Rooij Tuinhuis - Hoveniersbedrijf de Rooij

Tuinhuis

Tuinhuis

Waarom een tuinhuis?

Houd rekening met de ruimte van uw tuin. Het is mooi als het in balans is. Een blokhut of tuinhuis kan voor veel gemakken worden gebruikt. Gebruik de blokhut of tuinhuis als extra opbergruimte voor het tuingereedschap. Of wat dacht u van een tuin kantoor of een extra slaapplaats voor logés. Maar ook met pubers in huis kan een blokhut of tuinhuis dienen als ‘honk’ voor de tieners.

Voordelen van een blokhut of tuinhuis

Een blokhut of tuinhuis kan de waarde van een huis verhogen. De blokhut of het tuinhuis zelf hoeft niet veel geld te kosten. Maar bij verkoop van het huis, kan het zich terug verdienen omdat de waarde van het huis ineens oploopt. Wat ook een mooie bijkomstigheid is, dat u er meer ruimte mee creëert. Ook voor waardevolle spullen als een brommer, elektrische fiets, fiets etc. is de blokhut of een tuinhuis geschikt.

Vakantie gevoel voor u blokhut of tuinhuis

Heerlijk zitten in het zonnetje, voor uw blokhut of tuinhuis. Maak een mooi terras met tegels die u mooi vindt. Of een vlonder, wat vaak weer stoer en robuust toont. Plaats plantenbakken en potten. Zet er vaste en bloeiende planten en bloemen in. Hang sfeervolle verlichting op. Uw zit als god in Frankrijk. Een afdakje voor eventueel de regen. Goede ligstoel of hangmat. Koelkastje….. en het voelt als vakantie in eigen tuin. U zet gemakkelijk alle spulletjes weer terug in de blokhut of tuinhuis. Door het dak te voorzien van Sedum, is er weer groen terug.

Blokhut of tuinhuis als kantoorruimte

Tegenwoordig is het gewoon om thuis te werken. Maar zo in huis aan tafel of op zolder, voelt toch teveel als thuis. Een blokhut of tuinhuis biedt uitkomst. U loopt een rondje om, al zijnde op weg naar werk. Vervolgens opent u de blokhut of tuinhuis en u bent op ‘kantoor’. Met alle gemakken van een kantoor. U richt het in naar uw behoefte en wensen. Einde van de dag sluit u het ‘kantoor’ af en loopt weer naar huis. Ook kunt u gemakkelijk klanten ontvangen zonder deze beneden aan tafel te woord te hoeven staan. Een blokhut of tuinhuis straalt professionaliteit uit. U zult al snel complimenten ontvangen.

Blokhut of tuinhuis voor ontspanning

Maar van u blokhut of tuinhuis de sauna waar u zo van houdt. Het vraagt wel om wat meer privacy in de tuin. Maar dat is op te lossen door een groene afscheiding.