Tuinfoto actie 2024: Zet uw prachtige tuin in de schijnwerpers! - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Tuinfoto actie 2024: Breng uw groene oase in de spotlight!

Bent u trots op uw prachtige tuin, die dankzij onze inspanningen of uw eigen zorg is uitgegroeid tot een groene oase? Dan is dit uw kans om te schitteren! We zijn op zoek naar tuinen die door ons zijn aangelegd, gerenoveerd of aangeplant en waar de beplanting staat te pronken.

Als uw tuin volle borders heeft, organische vormen vertoont, paradijs voor vlinders is en/of gezellige hoekjes biedt om te ontspannen, dan willen we graag uw tuin in de schijnwerpers zetten! Of het nu gaat om een weelderige achtertuin of een knusse stadstuin, we willen uw kleurrijke tuin graag bewonderen.

Wat houdt de tuinfoto actie in?

Door deel te nemen aan de tuinfoto actie 2024 stelt u uw tuin open voor onze fotograaf en maakt u automatisch kans op een tuinonderhoudsbeurt door twee van onze hoveniers. Elke deelnemer ontvangt een leuke tuinattentie zoals een tuinplantenpakket. Zorg ervoor dat uw tuin er sfeervol bij staat en wij zullen aan de slag gaan om prachtige foto’s te maken. Deze foto’s zullen worden gebruikt voor onze website en sociale media kanalen. 

Uiteraard staat uw privacy bij ons voorop. We zullen geen namen of adresgegevens delen van de tuin die wordt gefotografeerd. We respecteren uw privacy en zorgen ervoor dat de tuin in de spotlight staat.

Hoe werkt het?

  1. Bekijk of uw tuin of balkon fotogeniek is en een sfeervolle uitstraling heeft. Met uw goede zorg zal uw tuin zeker de moeite waard zijn om te laten zien.
  2. Vul het onderstaande formulier in en voeg een overzichtsfoto van uw tuin toe. Zo kunnen we goed inschatten hoeveel tijd we voor uw tuin kunnen reserveren.
  3. Selecteer minimaal 2 vrijdagen waarop wij uw tuin kunnen bezoeken. We proberen onze route zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te richten, en bij slecht weer hebben we een reserve dag.
  4. U krijgt van tevoren de dag door wanneer we bij u langs willen komen. Het zou gezellig zijn als u er zelf bij bent, maar als dat niet lukt en wij kunnen onze gang gaan met het maken van foto’s, dan is dat ook prima.
  5. Zorg ervoor dat uw tuin er op de dag van het fotografen sfeervol uitziet. Het hoeft niet brandschoon te zijn, maar een gezellig aangeklede tuin maakt het verschil. Het gaat om de sfeer en uitstraling.
  6. Elke deelnemer ontvangt tijdens het fotobezoek een leuke tuinattentie zoals een tuinplantenpakket. De winnaar van de meest sfeervolle tuinfoto krijgt een onderhoudsbeurt aangeboden ter waarde van € 650,00.
  7. Aanmelden kan tot 1 juni 2024.

De spelregels voor de tuinfoto actie 2024 zijn eenvoudig: als er te veel aanmeldingen zijn, dan maken we een selectie van de tuinen of balkons die de meest bruikbare foto’s kunnen opleveren. U kunt nog steeds meedoen door enkele sfeervolle en bruikbare tuinfoto’s in hoge resolutie op te sturen. Insturen van de foto’s kan tot 27 juli. Daarna ontvangt u een attentie en maakt u alsnog kans op de hoofdprijs. De hoofdprijs: een tuinonderhoudsbeurt, een halve dag met 2 hoveniers inclusief een aanhanger blad- en groenafvoer, verzorgd in de maand september. De gewonnen prijs of attentie is niet in te wisselen tegen contanten.