Tuinaanleg - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Waar tuinaanleg vroeger vaak een praktische invulling had, is deze nu gericht op de levende en sfeervolle tuin. Een buitenruimte waar u de natuur kunt zien, voelen, ruiken én proeven. Een tuin om lekker in te ontspannen met een boek, om in te werken, te luieren of heerlijk te eten met familie en vrienden.

De route naar uw droomtuin

Het traject van een tuinaanleg is niet een kwestie van stenen en planten aanbrengen, daar zit een doordacht plan achter. Een tuin koopt u niet in de winkel of uit een folder. Wij helpen u graag om uw droomtuin te verwezenlijken. Voordat wij uw toekomstige buitenruimte kunnen gaan realiseren, doorlopen wij met u de volgende fases ter voorbereiding op de tuinaanleg. Wij houden graag persoonlijk contact met u als klant, zodat wij zo goed als mogelijk in kunnen spelen op uw vragen en wensen.

icon gesprek

Kennismakingsgesprek

Een van onze hoveniers komt bij u langs om de huidige tuin te bekijken en in te meten. Tijdens het eerste gesprek zullen wij iets meer vertellen over ons bedrijf en de service & garantie die wij bieden. Maar het allerbelangrijkste: wij horen graag meer over uw tuinwensen! Wij zullen u onder andere advies geven over stijlen, materialen en de beplanting. Alle informatie die wij vergaard hebben tijdens het gesprek gaan wij in een uitgebreid voorstel voor de tuinaanleg verwerken.

icon info

Tuin kosten

Onze ervaring leert dat consumenten vaak niet weten wat zij qua kosten moeten verwachten bij een tuinaanleg. Ter voorbereiding op het gesprek adviseren wij onze websitepagina kosten tuinaanleg door te nemen.

vlek_1
icon plannen

Tuinontwerp

Om het voorstel voor de aanleg van uw droomtuin nog levendiger te laten maken, kan Natuurlijk Tuinontwerp een tuinontwerp in 2D en 3D verzorgen. Een tuinontwerp laten maken kan al vanaf € 495 en laat u de tuin ook door ons aanleggen krijgt u 50% korting op het ontwerp.

icon notes

Bespreking voorstel droomtuin

Een nieuwe tuin laten aanleggen doet u niet dagelijks, daarom vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Zo bent u nauw betrokken bij de realisatie van uw droomtuin. Zodra wij het voorstel voor de tuinaanleg gereed hebben (en indien van toepassing het tuinontwerp) maken wij een tweede afspraak met u. Het plan voor de aanleg van uw tuin wordt met u doorgenomen. Zo kunnen wij direct inspelen op uw vragen of wijzigingen en extra toelichting geven.

 

‘Achter de aanleg van uw tuin zit een gedegen plan van aanpak’

icon schedule

Planning en aanleg tuin

Bij aanvaarding van het voorstel plannen wij in overleg met u de startdatum voor de aanleg in. Op de afgesproken datum kunt u ons uitvoerende team verwachten. Zij zullen zich aan u voorstellen en de werkzaamheden met u doorlopen. Wij werken met vaste hoveniers, dus u heeft altijd een bekend gezicht in de tuin staan. Onze foto’s staan op de website, zodat u alvast kennis met ons kunt maken. De aanleg van uw tuin voeren wij onafgebroken uit met een enkele uitzondering daargelaten zoals bijvoorbeeld extreem weer.

icon garantie

Oplevering, service en garantie

Nadat alle werkzaamheden naar tevredenheid en volgens prijsopgave zijn afgerond neemt het team afscheid van u. U krijgt van ons een een boekje boordevol tuintips & praktische informatie en een garantiecertificaat. U ontvangt namelijk 1 jaar garantie op de tuin. Mocht u naderhand tuinvragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

icon zoeken

Nieuwsgierig?

Bekijk de videocompilatie van onze aanleg- en onderhoudswerkzaamheden voor het TV programma Uitstel van Executie. Wij werken al een aantal jaar mee aan het programma van Martijn Krabbé waarin huizen en tuinen worden opgeknapt voor mensen die in financiële problemen zitten.

icon praten

Klanten aan het woord

Wat voor u telt, zijn natuurlijk onze resultaten. En die laten wij maar wat graag aan u zien. Het liefst niet zelf, maar via onze klanten. Zij zijn uw meest betrouwbare bron.

icon geld

Offerte aanvragen

U wilt een offerte aanvraag doen, omdat u een grote of kleine verandering wilt aanbrengen in uw tuin. Wij zijn benieuwd naar uw plannen en helpen u graag door advies te geven en bieden u inzicht in de tuinkosten. Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij u voorzien van een passend advies.

Groene en levende tuinaanleg

 Wij bouwen aan een groene omgeving. Dat doen we door te werken met verantwoorde producten. Producten die zorgen voor leven en evenwicht. Wilt u uw tuin volledig dichtstraten of een tuin vol kunstgras, dan zijn wij wellicht niet de aangewezen partij.

Stel, u komt net thuis. Hoe heerlijk is het dan om uw tuin binnen te stappen en omringd te worden door groen en leven? Een tuin waar beweging in zit, die er letterlijk om vraagt meer buiten te zijn. Een tuin die uw fantasie prikkelt. Dat is de tuin die wij maken, omdat deze niet alleen bijdraagt aan uw geluk, maar ook iets teruggeeft aan de natuur en het milieu.

Groene en levende tuin

consult

Persoonlijke rondleiding in de diervriendelijke inspiratie tuin

Wij maken graag tijd vrij om u een rondleiding door de inspiratietuin te geven zodat u ons werk in levende lijve kan bezichtigen. Maak een afspraak voor een bezichtiging dit kan elke werkdag tussen 09:00 en 16:00 uur.

Impressie tuinonderdelen

Alle tuinen leggen wij aan volgens de vijf zekerheden van TuinKeur, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. En voor alle stijlen, formaten én budgetten bieden wij een passende oplossing. Naast de aanleg van complete tuinen, voorzien wij ook in meer specifiekere onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan tuinrenovaties, maar ook alle losse onderdelen van een tuin zoals bestrating, tuinhuis, afscheiding, vijvers en aanplanten van borders. Zoveel mogelijk vanuit onze groene en diervriendelijke visie en met oog voor uw dromen en wensen.

Tuinaanleg

Wij verzorgen de totale aanleg van uw tuin