Tuin foto actie 2018 - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Tuin foto actie

Wij vinden het altijd leuk om te zien hoe uw tuin in bloei staat. Stuur ons een sfeerfoto van uw tuin en ontvang een Dopper fles.

Trouwe klantenAl onze trouwe klanten hebben een ansichtkaart gekregen om deel te nemen aan deze tuin foto actie. In de afgelopen jaren hebben wij zo veel verschillende mooie en speelse tuinprojecten mogen verzorgen. De tuinen verschillen in formaat van een kleine patio tot een landgoed, maar elke afronding van een tuin is een feestje op zich. Zeker de laatste jaren hebben wij onze groene visie in vele tuinen mogen verwerken. Zo maken wij de Duin- en Bollenstreek een stukje fleuriger en creëren wij een plaats waar ruimte is voor mens en dier. Het is zo leuk om te zien, de vlinders die fladderen van bloem naar bloem en de bezige bijtjes zijn druk op zoek naar nectar. Natuurlijk ook de tuinvogels nemen een belangrijke plek in, in de tuinen die wij aanleggen. Wat dacht u van een vogel bosschage, een veilige plek voor vogels waarin ze kunnen broeden, schuilen en voedsel kunnen vinden. Naast de aanleg hebben wij ook veel tuinen mogen onderhouden, zodat onze klanten alleen maar hoeven te genieten van de tuin. Wij vinden het altijd leuk om te zien hoe uw tuin in bloei staat. Stuur ons een sfeerfoto van uw tuin en ontvang een Dopper fles! Heeft u geen ansichtkaart ontvangen of wilt u deze in de toekomst ontvangen? Laat het ons weten.

Spelregels zijn eenvoudig

De spelregels om mee te doen aan deze tuin foto actie zijn zeer eenvoudig.

  • De tuin dient te zijn aangelegd of onderhouden door Hoveniersbedrijf Rens de Rooij
  • Maak een (liggende) sfeerfoto die uitnodigt om bij u in de tuin te komen zitten, waarbij minimaal 1/4 van de tuin zichtbaar is
  • Het foto bestand dient, minimaal 1 mb van formaat te zijn, hoe groter hoe beter
  • Wij mogen de foto gebruiken voor onze website of flyer e.d.
  • De actie loopt van 15 juni tot 15 juli

Voor de eerste 30 goede foto’s staat er een duurzame Dopper fles klaar en de 5 mooiste foto’s worden beloond met een customized houten horloge.

Stuur uw sfeerfoto naar info@rensderooij.nl onder vermelding van uw adresgegevens.

 

 

Waarom geven wij Dopper flessen weg?

Per jaar wordt er in Nederland 357 miljoen kilo plastic weggegooid. Dit komt neer op 21 kilo per persoon per jaar! Veel van dat afval kan gereduceerd worden door hergebruik van artikelen, zoals een waterfles. Hoveniersbedrijf Rens de Rooij staat voor duurzaamheid en wil via deze weg een steentje bijdragen aan een beter milieu.