Tuin dossier - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Tuin dossier

Tuin dossier

Hartelijk dank voor uw interesse in ons ecologisch hoveniersbedrijf.
Benieuwd zijn wij naar de huidige tuin en/of buitenterrein en wat u aan de tuin wilt veranderen. Of heeft u wellicht hulp nodig bij het onderhouden ervan. Ter voorbereiding op een gesprek met onze eco hovenier maken wij een dossier met informatie over uw tuin. 
Wij komen graag goed voorbereid langs en een tuin dossier helpt ons daarbij. Daarnaast proberen wij waar mogelijk vooraf aan het gesprek u te voorzien van advies en/of een indicatie. 
Om uw tuin dossier op te stellen hebben wij het onderstaande invulformulier samengesteld. Een compleet ingevuld formulier draagt positief bij aan een goed gesprek.
vlek_1

Het doel van een tuin dossier

Wij leggen graag uit waarom wij (extra) tijd steken in de voorbereiding voorafgaande aan een tuinbezoek. Dat lichten wij graag toe aan de hand van de 5 onderstaande punten. 

Aandacht Alle tuinprojecten krijgen onze serieuze aandacht. We kijken met ons kantoorteam en onze eco hovenier naar uw tuinvragen. Elke aanvraag die bij ons binnenkomt wordt behandeld en krijgt een terugkoppeling.

Beoordeling Vooraf aan een gesprek bekijken wij de tuinwensen en zullen we een eerlijk advies geven hoe en/of wij u kunnen helpen. Vraagt u ons de tuin dicht te straten of vol kunstgras te leggen zijn wij niet de geschikte partij voor de werkzaamheden. Onze specialisatie zijn groene en levende tuinen.

Realistisch Ook bieden wij vooraf aan een gesprek op locatie inzicht in de mogelijke kosten ten op zichten van de gevraagde tuinwerkzaamheden. Zijn de wensen en het tuinbudget realistisch of kunnen we met een andere aanpak de tuinmetamorfose verzorgen. 

Advies Soms kan alleen informatie al voldoende zijn en is een afspraak op locatie niet nodig. Ook hier kunnen wij u op weg helpen om uw tuinplannen te voorzien van feedback. Heeft u vragen, stel ze gerust en wij helpen graag. 

Voorspoedig Onze eco hovenier komt graag goed voorbereid langs. Door een ruim dossier op te bouwen heeft u al goed kunnen nadenken over uw toekomstige tuin. Hierdoor kan onze hovenier goed inspelen op uw wensen. Dit draagt bij aan een positief gesprek en een voorspoedige samenwerking. 

Tuin dossier - team overleg over tuin dossier - Hoveniersbedrijf de Rooij
Doornemen van het tuin dossier met het kantoorteam.
Tuin dossier - in gesprek met de tuineigenaar over de tuin wensen - Hoveniersbedrijf de Rooij
In gesprek over de tuinwensen en mogelijkheden.