Stichting Franniez Kaartenactie - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Kaartenactie stichting Franniez

Hoveniersbedrijf Rens de Rooij draagt stichting Franniez een warm hart toe. Deze stichting zet zich in voor chronisch zieke kinderen. Franniez is dit jaar ook het goede doel van basisschool de Fontein uit Hillegom waar onze zoon Rinze op zit. Bij hem in de klas zit Jet, een meisje dat chronisch ziek is en hulp krijgt van stichting Franniez.

Hulp bieden

Als hoveniersbedrijf Rens de Rooij zetten wij ons met liefde in voor de natuur en dieren. Naast deze kaartenactie helpen wij ook mee aan het tv-programma Uitstel van executie. Hier knappen wij tuinen op voor mensen in financiële nood. Wij helpen de tuin verkoopklaar te maken zodat de woning sneller verkocht wordt.

Ansichtkaarten met dieren

Wat houdt onze actie precies in? Voor Franniez hebben wij een set van 8 luxe ansichtkaarten, 15 x 15 cm, samengesteld. De opbrengst gaat volledig naar Franniez. Bij twee sets ontvangt u twee extra kaarten. Voor de kaarten is gekozen voor dieren die u in en om de tuin kunt tegenkomen. Ze zijn weergegeven zonder poespas, puur natuur.

Praktische informatie

  • 1 set van 8 kaarten bestaande uit: lieveheersbeestje, egel, kikker, roodborstje, slak, vlinder, rups en eendenkuiken.
  • 2 sets krijgt u de eekhoorn en bambi ansichtkaart gratis
  • De kaarten kosten 5 euro per set, (exclusief verzendkosten).

Voor kinderen van basisschool De Fontein

De kinderen van De Fontein krijgen bij 2 sets nog een Franniez sleutelhanger erbij. De kinderen van De Fontein mogen deze kaarten verkopen. Thuis, aan opa en oma of misschien de buurvrouw. Hoe meer kaarten zij verkoopt, des te groter de opbrengst voor Franniez is.

Actie is voor iedereen

Ook de klanten van Hoveniersbedrijf Rens de Rooij en overige geïnteresseerden mogen de kaarten kopen. Deze opbrengsten gaan volledig naar Kinderfonds Franniez. Stuur een e-mail naar info@rensderooij.nl of via het contactformulier met uw bestelling en contactgegevens en wij maken alles voor u in orde.

Voor meer informatie over de stichting kunt u kijken op www.franniez.nl