Slimmer en duurzaam ondernemen - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Slimmer en duurzaam ondernemen

Slimmer en duurzaam ondernemen hoe doen wij dat? Renault Nederland was geïnteresseerd in hoe Hoveniersbedrijf Rens de Rooij onderneemt. Onze hovenier Marco de Vries vertelt in het youtube filmpje hoe wij als duurzame professional van NL Greenlabel ondernemen.

Hoveniers met een groen hart

Hoveniersbedrijf Rens de Rooij verzorgt de aanleg en onderhoud van tuinen voor de particulieren en zakelijke markt. Onze hoveniers hebben niet alleen groene vinger, maar ook een groen hart. Wij maken graag levende tuinen waar je natuur kunt zien, horen, voelen, ruiken en proeven.

Passie achter Hoveniersbedrijf Rens de Rooij

Tuinen groener maken. Door onze klanten goed te informeren over het belang van groen, zien wij steeds meer levende en groene tuinen. Daar worden wij erg blij van.

Slimme en duurzame stap

In de afgelopen periode hebben wij veel van onze machines die op brandstof werkten vervangen door accu-exemplaren. Onder andere onze heggenscharen en bladblazers werken nu op elektriciteit die wordt opgewekt door zonnepanelen op ons bedrijfspand. Een duurzame stap vooruit en bovendien produceren deze accumachines veel minder geluid.

Wat zijn goede tips om een bedrijf duurzaam te maken

Ga met je leveranciers in gesprek over nieuwe en duurzamere machines en gereedschap. Het is een investering maar die verdien je snel terug. De techniek heeft zich goed ontwikkeld, apparaten zijn sneller en zuiniger.

Het Youtube filmpje laat goed zien wie Hoveniersbedrijf Rens de Rooij is en waar wij voor staan.