Operatie SteenBreek - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Vorige week was het dan eindelijk zo ver; Operatie SteenBreek!
Op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 april mochten inwoners van de Gemeente Hillegom, Lisse en Teylingen bij een van de aangegeven punten hun stenen inleveren, en kregen zij tuinplanten cadeau!

Als groene, duurzame hovenier met een liefde voor mens, dier en plant omarmen wij dit initiatief natuurlijk! Twee jaar geleden hebben wij een soortgelijk initiatief zelf georganiseerd, en dit was toen al een groot succes!
Nu was deze actie in samenwerking met de gemeente, om zo nog meer bekendheid te geven aan dit nieuwe fenomeen! Door krantenartikelen over deze actie zijn al heel veel mensen op de hoogte gebracht.Operatie-steenbreek_hillegom

We hebben uiteindelijk bijna 500 planten mogen uitdelen aan alle bezoekers aan onze showtuin. Al onze planten zijn natuur-ondersteunende beplanting, die geschikt zijn voor onder andere bijen en vlinders.

Onder alle bezoekers hebben wij gevraagd of mensen hun gegevens wilden achterlaten, om zo kans te maken op een diervriendelijk tuinontwerp t.w.v. € 450,00! Afgelopen donderdag hebben wij een gelukkige prijswinnaar mogen feliciteren en binnenkort zal Rens deze winnaar bezoeken om een tuinontwerp te gaan creëren.

Operatie-Steenbreek-HillegomAlle bezoekers hebben een hele leuke goodiebag meegekregen, met allemaal leuke spulletjes voor de tuin en ook wat lekkers. Hele geslaagde dagen, die wij graag op jaarlijkse basis herhalen!

Foto’s bron: HillegomOnline.nl