Ons werk. Wat doen wij? - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Ons werk

vlek_1

Laat onze tuinen tot uw verbeelding spreken

Al tientallen jaren zetten wij ons met (groen) hart en ziel in om de mooiste tuinen aan te leggen. In onze beleving gaat dat veel verder dan wat straatwerk en beplanting. Wij werken met de verschillende elementen van de natuur. We spelen met kleuren, materialen, geuren, bloeiperiodes en vormen… Zodat er een plek ontstaat die uitnodigt om er tijd in door te brengen; om te ervaren. En of u dat nu in alle rust doet of juist in dynamisch gezelschap, wij ontwerpen tuinen die tot de verbeelding spreken. Tegelijkertijd geven ‘onze’ tuinen iets terug aan de natuur doordat vogels, vlinders en bijen zich er prettig voelen. Groene en levendige tuinen noemen we dat. En die gaan ook heel goed samen met strakke vormen en lijnen. Kijk maar naar onderstaande beelden van eerdere projecten en oordeel zelf.

Ons werk - rondleiding

Rondleiding in onze inspiratietuin

Wij maken graag tijd vrij om u een rondleiding door de showtuin te geven zodat u ons werk in levende lijven kan bezichtigen. Maak een afspraak voor een bezichtiging dit kan op dinsdag en woensdag tussen 10:00 en 16:00 uur.

Groene en levende tuin

Impressie tuinonderdelen

Alle tuinen leggen wij aan volgens de vijf zekerheden van TuinKeur, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Voor alle stijlen, formaten én budgetten bieden wij een passende oplossing. Naast de aanleg van complete tuinen, voorzien wij ook in meer specifiekere onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan tuinrenovaties, maar ook alle losse onderdelen van een tuin (bestrating, tuinhuis, houtwerk, vijvers, etc.). Zoveel mogelijk vanuit onze groene en diervriendelijke visie, maar met oog voor uw dromen en wensen.

Bestrating en verharding

vlek_2

Buitenverblijf, veranda en tuinkast​

Schutting, afscheiding en houtwerk​

vlek_1

Verlichting

Vijvers en waterornamenten​

Tuinonderhoud

Tuinaanleg

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt? 

Bent u toe aan een tuin die uitnodigt om naar buiten te stappen? 

Neem dan snel contact met ons op en vraag een advies aan.