Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Hoveniersbedrijf de Rooij

Offerte aanvraag

De aanvraag

U wilt een offerte aanvraag doen, omdat u een grote of kleine verandering wilt aanbrengen in uw tuin. Wij zijn benieuwd naar uw plannen en helpen u graag door advies te geven en bieden u inzicht in de tuinkosten. Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij u voorzien van een passend advies.

Bent u gewoon nieuwsgierig of aan het budgetteren voor uw nieuwbouwtuin, dan vindt u alle informatie over kosten en mogelijkheden op onze pagina kosten tuinaanleg. Wilt u vlot beschikken over een gerichter advies en de kosten van de aanleg of renovatie, dan sluit online prijsindicatie goed aan op uw wensen. Wilt u persoonlijk contact, dan past een aanvraag voor een maatwerk tuinplan of tuinontwerp bij u.

Belt u liever, dan kunt u ons bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur via het nummer: 0252-684923.

vlek_2

Oriënteren

Bent u in een oriënterende fase en benieuwd naar ideeën, tuinontwerpen en wat tuinaanleg kost? Wij hebben voor u een handige websitepagina boordevol tips aangemaakt namelijk tuinaanleg kosten. Ook vindt u daar een online prijsindicatietool om direct zelf de kosten te berekenen.

Prijsindicatie

Wilt u een iets gerichter advies kunnen wij geheel vrijblijvend en op korte termijn per e-mail een prijsindicatie toezenden. Vertel ons over uw ideeën en wij stellen een indicatie voor u samen. Deze wordt dan binnen circa 5 werkdagen toegezonden.

Maatwerk voorstel

Misschien bent u wel direct toe aan een maatwerkplan voor uw tuin, omdat u nu echt die gedroomde tuin wilt laten realiseren. Wij maken graag een afspraak om alle wensen en voorkeuren te bespreken, de tuin op te meten en u te voorzien van tuinadvies. Dit maatwerkvoorstel is binnen circa 10 werkdagen na het gesprek samengesteld.

vlek_1

Tuinadvies consult

Wilt u een graag advies over het onderhouden van de tuin, het lokken van tuindieren naar de tuin en uitleg over de beplanting ontvangen van Rens de Rooij zelf? Bekijk dan eens onze consult opties.

consult

Persoonlijke rondleiding in onze inspiratietuin

Wij maken graag tijd vrij om u een rondleiding door de diervriendelijke tuin te geven zodat u ons werk in levende lijve kan bezichtigen. Maak een afspraak voor een bezichtiging, dit kan elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 uur.