Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

NL Greenlabel

Ons bedrijf is NL Greenlabel Professional

Heeft u een groen hart? Dan bent u bij ons op de juiste plaats. Wij helpen u graag om een levende, groene tuin aan te leggen en/of te onderhouden. Een groene tuin is er een die de fantasie prikkelt. Waar veel ruimte is voor leven en voor beplanting. Een plek die ervoor zorgt dat u graag buiten bent. Onze ambitie is om bekend te staan als dé hovenier voor aanleg en onderhoud van de groene en levende tuin in de regio Haarlem, Leiden en Duin- & Bollenstreek. NL Greenlabel heeft hetzelfde groene hart en streven om buitenruimtes te vergroenen en te verduurzamen. Dat is de reden dat wij NL Greenlabel Professional zijn geworden.

Waar staat NL Greenlabel voor?

NL Greenlabel heeft tot doel het creëren van gezonde en een duurzame leefomgeving waarbij mens en natuur in balans zijn. Het gebruik van duurzame producten, materialen en groen in de ruimste zin van het woord staan hierbij centraal.

De mens is de wereld aan het uitputten. Tot honderd jaar geleden leefden we in betrekkelijke harmonie met de natuur. Vandaag de dag consumeren we op een onvoorstelbaar niveau. De gevolgen daarvan zijn steeds duidelijker voelbaar, op alle fronten. Meer en meer komt er een beweging op gang die de natuur weer de ruimte geeft die zij verdient en duurzaamheid vooropstelt. Waar duurzaamheid voorheen betekende dat iets lang mee gaat, komt er tegenwoordig meer bij kijken. Want hoe zit het bijvoorbeeld met de CO2 uitstoot die het transport veroorzaakt? Wat is de samenstelling en de gebruiksduur? Hoe ga ik om met hemelwater en hittestress in onze leefomgeving? En hoeveel energie heeft het gekost om het product te produceren? Bewustwording creëren bij mensen staat hierbij voorop.

Het wordt tijd dat we groen niet meer als decoratie zien maar als basis voor een beter leven op het gebied van gezondheid, sociale cohesie en economie.”

vlek_1

Kunnen wij iets voor u betekenen? 

En bent u toe aan een tuin die uitnodigt om naar buiten te stappen?

 Neem dan snel contact met ons op en vraag een advies aan.