Nieuwsbrief december 2018 - Vergroenen, verbeteren en verblijden - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

In de laatste weken van het jaar is het gehele team heel druk in de weer om te helpen met snoeien, opruimen en het winterklaar maken van de tuinen. De feestdagen geven toch een soort magische tijdsdruk. Naast de vele onderhoudsbeurten hebben wij het afgelopen jaar meer dan 50 tuineigenaren mogen verblijden met een groene en diervriendelijke tuin. Ook in het nieuwe jaar staan hele leuke en uitdagende tuinprojecten op ons te wachten. 

 

Groen Potlood Rens de RooijKerstattentie 

Bij de papieren kersteditie nieuwsbrief heeft u van ons een speciaal potlood ontvangen. U kunt dit potlood planten om bloemen of kruiden te laten groeien. Uiteraard kunt u ook gewoon schrijven met dit potlood! Wij hebben verschillende soorten voor u uitgekozen, dus u kunt een van onderstaande bloemen of kruiden verwachten die erg intrek zijn bij vogels, vlinders en solitaire bijen: 

Zonnebloem – Vergeet-mij-nietje – Tijm – Salie – Chia 

Heeft u geen potlood ontvangen? Laat het ons dan weten, wij sturen kosteloos een potlood aan u toe!

 

Tuinvogelconsulent 

Rens is sinds dit jaar tuinvogelconsulent bij de Vogelbescherming. Dit houdt in dat mensen via de website van de Vogelbescherming een consult aan kunnen vragen tegen een gereduceerd tarief voor een advies op maat. Vogels Dichterbij VogelbeschermingKlanten kunnen dan hun wensen met betrekking tot het aantrekken van meer vogels in hun tuin neerleggen en dan wordt er een plan/advies geschreven. Om u alvast kennis te laten maken met dit concept hebben wij een link bij deze nieuwsbrief bijgevoegd. Hier kunt u uw gegevens op invullen, klik op verzenden en daarna ontvangt u het gratis magazine ‘Vogels Dichterbij’. Dit magazine staat vol interessante tips en weetjes. Een leuke attentie voor de vogelliefhebber. 

 

Onderhoud inplannen 

Onderhoudsabonnement Rens de RooijVoor al onze klanten die gebruik maken van een onderhoudsabonnement verzenden wij medio februari weer de ansichtkaarten met de data waarop wij bij u het onderhoud komen verzorgen. Door de enorme vraag naar tuinonderhoud het afgelopen jaar biedt het vooraf inplannen van het onderhoud vele voordelen: wij houden rekening met uw voorkeursdag, er is voldoende tijd gereserveerd en een gelijkmatige verdeling over het jaar. Zo kunt u meer genieten van uw tuin en bent u door ons alvast op weg geholpen! Heeft u interesse in een onderhoudsabonnement? Neem contact met ons op. 

 

Digitaal 

Digitaal Rens de RooijSommige van u hebben het al ervaren, maar sinds enkele maanden zijn wij meer digitaal gaan werken. Wij zien dit als een verbetering, meer documenten zoals ontwerpen, tuinplannen en facturen versturen via de digitale post. Het is een fijne en duurzame vooruitgang, maar wij houden de persoonlijke touch er wel graag in. Ongeveer vier keer per jaar ontvangt u van ons papieren post op de deurmat. Daarnaast spreken wij u graag ook persoonlijk en komen wij met plezier langs om de ontwikkeling van uw tuin te bewonderen.  

 

Welkom 

Sinds dit jaar hebben wij een aantal collega’s mogen verwelkomen bij het bedrijf! In de tuin hebben wij een Paul erbij en op kantoor heeft Maartje versterking gekregen van Mandy. U zult onze nieuwe hoveniers in de tuinen tegenkomen en onze nieuwe officemanager spreken via telefoon of mail. 

 

Via deze ‘ouderwetse’ brief willen wij u alvast hele fijne feestdagen toewensen en een heel groen, fris en gelukkig 2019! 

Team Hoveniersbedrijf Rens de Rooij