Nieuwsbrief 17 - december 2017 - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Nieuwsbrief 17 – december 2017

Het einde van het jaar nadert en we kijken graag met u terug op het jaar 2017.

Groene inspiratie dag

Op 1 juli vond de groene inspiratie dag voor de Bollenstreek en omgeving plaats. Wij hebben deze dag georganiseerd met tuinontwerpster Renée Noppen. Ons doel was om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor een groene, natuurvriendelijke tuin. En dat is gelukt! De bezoekers konden een tegel inwisselen voor een tuinplant, kregen een tuinmagazine en een zakje bloemenzaad voor bijen en vlinders cadeau.

De actie is opgezet in navolging van landelijke acties van Operatie Steenbreek in samenwerking met gemeentes. Tot onze grote vreugde hebben Hillegom en Noordwijk zich sinds kort ook aangesloten.

Prikkelen van de fantasie

Wij helpen u graag om een levendige, groene tuin aan te leggen en/of te onderhouden. Een groene tuin is er een die de fantasie prikkelt. Waar veel ruimte is voor leven en voor beplanting. Een plek die ervoor zorgt dat u graag buiten bent. Wilt u onze eigen levende tuin bezoeken? Maak een afspraak, wij leiden u graag rond!

Youtube hovenier Marco

Onze website zal continu voorzien worden van interessante artikels en filmpjes. Blijf onze website in de gaten houden. Zo legt hovenier Marco in een korte film uit hoe u hortensia’s kunt snoeien en er komen nog meer video’s aan.

Kerstattentie van het Smaakhuis Lisse

Lever deze kerstkaart voor 31 december in bij het Smaakhuis in Lisse en ontvang een kerstcadeau vol overheerlijke noten. Voor de (klein)kinderen zit er ook wat lekkers bij.

Het team van Hoveniersbedrijf Rens de Rooij wenst u fijne kerstdagen en een groen 2018!

Ook in het nieuwe jaar zijn wij u graag weer van dienst.