Mediterrane tuin aangelegd in Haarlem - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

In Haarlem hebben wij een mediterrane tuin aangelegd

Hoe een kleine stadstuin omgetoverd kan worden naar een mediterrane binnenplaats. Een sfeervolle tuin om nog heerlijk van de nazomer te genieten. In de tuin zijn 3 eyecatchers aangebracht: een eikenhouten regenton met kraan, een karwiel aangeplant met vetplanten en een honingraatsysteem voor de kruiden. Daarnaast is de tuin voorzien van duurzame sfeerverlichting, zodat de klant ook in de avonduren van de tuin kan genieten. Voor de bestrating is gekozen voor MBI tegels namelijk GeoStretto Plus Nardo.

Honingraatsysteem

Dit systeem van Woodvision uit de collectie moestuintjes is te verkrijgen in duurzaam Douglashout. Het basispakket is uit te breiden naar bloembakken set, bijen & vlinderhotel en als vogelhuis.

Ontwikkeling mediterrane tuin

De tuin is net opgeleverd, de bestrating dient in geveegd te worden en de beplanting te ontwikkelen, maar het is nu al een plaatje. Wij gaan de tuin volgende jaar zeker weer bezoeken om de ontwikkeling te volgen en nieuwe foto’s te maken.

Hoveniersbedrijf Rens de Rooij – tuinaanleg – mediterrane tuin - HaarlemHoveniersbedrijf Rens de Rooij – tuinaanleg – mediterrane tuin - wiel bekleed met vetplanten

Hoveniersbedrijf Rens de Rooij – tuinaanleg – mediterrane tuin - sfeer verlichtingHoveniersbedrijf Rens de Rooij – tuinaanleg – mediterrane tuin - honingraat systeem