Klanten aan het woord - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Klanten aan het woord

Onze klanten aan het woord

Wat voor u telt, zijn natuurlijk onze resultaten. Die laten wij maar wat graag aan u zien. Het liefst niet zelf, maar via onze klanten. Zij zijn uw meest betrouwbare bron. 

Dolblij met onze heerlijke, groene, verrassende tuin!

Wij zijn vorig jaar na de verhuizing en verbouwing van ons huis bewust op zoek gegaan naar hoveniers die met een groen hart tuinen aanleggen. Natuur ondersteunend dus, vogelvriendelijk en met oog voor de biodiversiteit. We wilden graag een levendige tuin en hadden een hele wensenlijst gemaakt. Via NL Greenlabel kwamen we uit bij Hoveniersbedrijf de Rooij.

9.1

- J. Kelderman en T. Meerendonk

Erg vakbekwaam, goede adviezen, luistert naar de klant bij het maken van de tekening en uitvoering

We hebben een hele tuinmetamorfose laten doen, na de aanbouw ging onze tuin ook helemaal op de schop. Na een goed gesprek over onze wensen en meerdere aanpassingen op de tekening is onze droomtuin tot stand gekomen. We zijn er erg blij mee en erg tevreden over de adviezen, kwaliteit van het werk.

8.6

- E. manto

vlek_1

Absolute aanrader

Prima hoveniers. Houden rekening met de buren qua overlast. Denken erg goed mee met onze wensen. Zijn erg bewust van duurzaamheid en milieu: planten zoveel mogelijk inheems aan en gebruiken lokale materialen.

9.1

- F. de Graaf

Advies nodig?

Altijd reactie

Heldere tariefstelling die past bij kwaliteit.

(0252)-684923

info@hoveniersbedrijfderooij.nl