Kindvriendelijke tuin aangelegd Noordwijk - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Kindvriendelijke en praktische tuin aangelegd in Noordwijk

Een jong gezin uit Noordwijk heeft ons gevraagd een tuinontwerp te maken voor een kindvriendelijke tuin en daarnaast dient de tuin ook praktisch te zijn. De auto van het gezin staat in de tuin geparkeerd. Dat is niet zo’n fraai gezicht als je wilt relaxen in de tuin. Na een gesprek hebben wij alle wensen betreffende de tuin geïnventariseerd. Het geheel van wensen en voorkeuren hebben wij uitgewerkt in een tuinontwerp. 

Van ontwerp tot aanleg kindvriendelijke tuin

Na goedkeuring van het tuinontwerp is de voorbereidende fase van start gegaan. De materialen worden door ons bij onze vaste leverancier besteld. Een tuinhuis of bijvoorbeeld een veranda hebben doorgaans een levertijd van 4-8 weken. Het Woodvision tuinhuis dat in deze kindvriendelijke tuin geplaatst is, was redelijk vlot geleverd. Voor bestrating is gekozen voor de MBI tegel Venta Accionata Madrid 60 x 30 cm. Voor de afscheiding wordt er Douglas hout gebruikt. Douglas is een duurzaam product, dat langer mee gaat dan vurenhout én voordeliger is dan hardhout. 

In twee weken tijd hebben onze hoveniers de kindvriendelijke tuin aangelegd in Noordwijk.

Wij wensen de eigenaren veel tuinplezier toe.

Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - tuinaanleg - kindvriendelijke en praktische tuin - terras - Noordwijk

Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - tuinaanleg - kindvriendelijke en praktische tuin - Noordwijk 1Hoveniersbedrijf Rens de Rooij - tuinaanleg - kindvriendelijke en praktische tuin - tuinhuis - NoordwijkHoveniersbedrijf Rens de Rooij - tuinaanleg - kindvriendelijke tuin - Noordwijk