Kennismaking onderhoudsbeurt - tuinonderhoud - Hoveniersbedrijf d. Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Kennismaking onderhoudsbeurt

Maak kennis en ervaar hoe wij werken

Het is toch fijn om eerst kennis te maken met onze hoveniers en inkijk te krijgen in hoe wij te werk gaan voor een vast bedrag, helder en duidelijk. Tijdens het onderhoud worden alle werkzaamheden goed in kaart gebracht en besproken. Onze hoveniers zullen u ook voorzien van tips en adviezen.
 

De kennismakingsbeurt wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren. Zij hebben kunnen zien hoeveel en wat onze hoveniers allemaal verzorgen binnen 4, 8 of 16 uur. Veel klanten kiezen daarna voor een abonnement dat past bij hun wensen en de behoeften van de tuin.

vlek_1

Diverse soorten abonnementen

Na deze kennismakingsbeurt kunt u aangeven of u het onderhoud structureel door ons wilt laten verzorgen. Wij bieden onderhoudsabonnementen aan, die in overleg worden samengesteld en indien nodig aangepast worden op veranderende behoeften. Op basis van uw voorkeuren berekenen wij de kosten van het tuinonderhoud. Het gaat er uiteindelijk om, dat het onderhoud van uw tuin helemaal naar wens wordt verzorgd en daarom is flexibiliteit een belangrijk onderdeel in onze services.

Kennismaking-onderhoudsbeurt-Wouter-en-Ron-Hoveniersbedrijf-de-Rooij
Kennismaking-onderhoudsbeurt-Rene-en-Bryan-Hoveniersbedrijf-de-Rooij
Kennismaking-onderhoudsbeurt-Bob-en-Ruud-Hoveniersbedrijf-de-Rooij
Kennismaking-onderhoudsbeurt-Roland-en-Ruud-Hoveniersbedrijf-de-Rooij
Kennismaking-onderhoudsbeurt-Jeffrey-en-Jan-Hoveniersbedrijf-de-Rooij
Kennismaking-onderhoudsbeurt-Wouter-en-Jeffrey-Hoveniersbedrijf-de-Rooij

Kennismaking onderhoudsbeurt

icon_tree 4 uur

Halve dag

Kennismaking onderhoudsbeurt
2 hoveniers komen 4 uur uw tuin onderhouden en voeren het groenafval af. De algemene werkzaamheden bestaan uit onkruid verwijderen, snoeien van de beplanting en gazononderhoud. Inclusief transport en 1 aanhanger groenafval.
€ 600,-
icon_tree 8 uur

Een dag

Kennismaking onderhoudsbeurt
2 hoveniers komen 8 uur uw tuin onderhouden en voeren het groenafval af. De algemene werkzaamheden bestaan uit onkruid verwijderen, snoeien van de beplanting en gazononderhoud. Inclusief transport en 1 aanhanger groenafval.
€ 1.100,-
icon_tree16 uur

Twee dagen

Kennismaking onderhoudsbeurt
2 hoveniers komen 16 uur uw tuin onderhouden en voeren het groenafval af. De algemene werkzaamheden bestaan uit onkruid verwijderen, snoeien van de beplanting en gazononderhoud. Inclusief transport en 2 aanhangers groenafval.
€ 2.150,-