Eco hovenier Zandvoort - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Eco Hovenier Zandvoort

Hovenier Zandvoort

Hovenier Zandvoort – U wilt ook uw tuin al voor een lange tijd onder handen nemen? Dan bent u bij ons als eco hovenier in Zandvoort op de goede plek aanbeland. Wij staan bekend om onze groene vingers en om de duurzame werkwijze. In dit artikel zullen wij u wat meer laten zien over onze werkzaamheden als hovenier in Zandvoort. Zo weet u na het lezen precies waarom een nieuwe tuin aan laten leggen in Zandvoort zo gek nog niet is!

Maak tuinieren weer populair – Eco Hovenier Zandvoort

Wij vinden het als hovenier Zandvoort erg belangrijk dat mensen met veel plezier in hun tuin rondlopen. Dit is dan ook de reden dat wij bij het aanleggen van een eco tuin rekening houden met duurzaamheid en met leven. Op die manier is het mogelijk om van uw tuin een bloeiend geheel te maken. Een tuin volledig voorzien van vlinders en bijtjes.

Gaat u voor ons als eco hovenier in Zandvoort, dan zult u verzekerd zijn van een tuin die bij zal dragen aan een groener Nederland. Het aanleggen van een eco tuin is bij ons een klus die altijd op een natuurlijke manier verricht zal worden. Hier kunt u onder andere denken aan het verminderen van geluidsoverlast en het vermijden van gifstoffen.

Bij op blauwe druif in Zandvoortse tuin

Het aanleggen van uw tuin

Heeft u de keuze gemaakt om een duurzame tuin aan te leggen? Dan zal de eerste stap de bespreking zijn. Als hovenier Zandvoort zullen wij altijd met u in gesprek gaan. Dit is om te bekijken wat er nu eigenlijk allemaal moet gebeuren.

Dankzij dit persoonlijke contact zal de tuin precies aansluiten bij wat u al die jaren al had willen hebben. Vrijwel alles is mogelijk voor de tuinaanleg. U kunt dan ook echt altijd uw eigen ideeën voorleggen.

vlek_1

Dé keuze voor klanten – Eco Hovenier Zandvoort

Voordat u een bedrijf inschakelt, wilt u weten wat de voordelen zijn die zij te bieden hebben, dit begrijpen wij maar al te goed. Dit is wat u bij ons kunt verwachten:

Duurzaam – Duurzaamheid staat bij ons centraal, door rekening te houden met de omgeving kunnen wij op een natuurlijke manier aan de slag gaan.
Professioneel – Wij zijn al voor een lange tijd actief als hovenier in Zandvoort, hierdoor heeft u te maken met een uiterst professionele partij.
Persoonlijke aandacht – Als hovenier in Zandvoort zullen wij altijd ons best doen om de tuin geheel naar wens te maken.

Zon, zee en strand

De omgeving van Zandvoort is prachtig om te zien. Het is dan ook niet zo raar dat er een hoop Nederlanders zijn die in de vakantie een huisje boeken.

Op de eerste plaats is Zandvoort natuurlijk de plek van het strand en van de zee. Zandvoort is een van de bekendste badplaatsen van ons land. Wanneer het lekker weer wordt, gaan er een hoop mensen naar het strand om te vliegeren en te zwemmen.

De invloed van het strand en van de zee maakt dat er een hoop huizen zijn, die voorzien zijn van een duintuin. Een duintuin is dé tuin waar u een hele hoop mee kunt doen. De juiste beplanting aanbrengen, zorgt ervoor dat u een prachtige tuin zult hebben. Ook een gezellig stuk maken om te zitten, creëert sfeer. Dan heeft u tijdens de warme maanden altijd een heerlijk plekje om even tot rust te komen. Of het echt rustig is, is maar de vraag. Zandvoort staat namelijk ook bekend om het Circuit van Zandvoort!

Meer groen nodig

Helaas is het wel zo dat uit onderzoek blijkt dat Zandvoort niet bepaald een groene gemeente is. Sterker nog, het is een gemeente waar maar heel weinig planten en bloemen te vinden zijn.

Ondanks het feit dat het landschap droger is dan de rest van Nederland betekent dit niet dat u geen groen kunt planten in de tuin. Met de juiste hulp bent u namelijk in staat om toch een duurzame tuin te realiseren bij uw tuin in Zandvoort.

Naarmate er meer mensen in de omgeving kiezen voor een duurzame tuin zal het niet lang duren voordat ook Zandvoort weer een groene gemeente wordt. Dit is toch een mooi streven? Laat ons u helpen bij het realiseren van deze tuin!

Border met Phlomis in Zandvoortse tuin

Maak een afspraak met onze eco hovenier Zandvoort

Wanneer u vandaag nog contact opneemt via onze site, zult u zeker weten dat u zo snel mogelijk een afspraak in kunt plannen. Samen met u zullen wij bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw eco tuin in Zandvoort.

Meer informatie is terug te vinden bij ons op de site, hier kunt u altijd even een kijkje op nemen. Kiest u voor een duurzame en natuurlijke tuin in Zandvoort dan weet u zeker dat u de gemeente goed op weg helpt.