Eco hovenier Wassenaar - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Eco Hovenier Wassenaar

Hovenier Wassenaar

Het aanpassen van uw tuin is een van de beste investeringen die u maar kunt maken. Dankzij het aanleggen van een nieuwe tuin bent u in staat om een persoonlijk plekje te creëren bij uw woning. Wij staan altijd voor u klaar voor deze aanleg als eco hovenier Wassenaar. Binnen no time bent u voorzien van een prachtige eco tuin bij uw woning. Vandaag laten we zien wat ons zo bijzonder maakt in Wassenaar.

Duurzaamheid staat centraal

Wellicht bestaat uw tuin op dit moment voornamelijk uit stenen. Mocht dit zo zijn dan is het verstandig om hier verandering in aan te brengen. Voor de natuur is het namelijk zeer slecht wanneer er niet genoeg groene tuinen zijn in het land.

Door te kiezen voor een duurzame tuin, hoeft u zich hier echter geen zorgen meer over te maken. Wij zetten ons als hovenier in Wassenaar in voor een groene wereld, dit is dé manier om de natuur een handje te helpen.

Hovenier maait gazon in Wassenaar
Vlinder Atalanta op centranthus alba in Wassenaarse tuin

Duurzaamste hovenier in Wassenaar

Bent u op zoek naar een duurzame manier om uw tuin van een nieuwe uitstraling te voorzien? Dan hebben wij uitstekend nieuws! Bij ons bent u namelijk aan het juiste adres voor een natuurlijke en duurzame werkwijze. Dankzij deze insteek zal de aanleg van de nieuwe eco tuin geen inbreuk opleveren op de rest van de omgeving.

Wij maken bijvoorbeeld alleen gebruik van natuurlijke producten. Gifstoffen worden niet gebruikt. Het is mogelijk om een groot aantal soorten stijlen te kiezen voor de tuin, deze ruime keuze zorgt ervoor dat u uw tuin kunt personaliseren. Hierdoor bent u voorzien van een tuin die echt bij u past. 

vlek_1

Onze kenmerken

U wilt weten wat de kenmerken zijn van onze werkwijze? Om het u nog eenvoudiger te maken, hebben we alles even op een rijtje gezet:

Professioneel en ervaren – Alle hoveniers die wij in dienst hebben, weten alles op het gebied van tuinaanleg, hierdoor kunnen ze u van professioneel advies voorzien.
Duurzame werkwijze – Wij zijn al voor een lange tijd actief met het aanleggen van tuinen op een duurzame manier, dit is waar wij om bekend staan.
Aandacht en contact – Bij het aanleggen van de nieuwe tuin zetten wij uw wensen altijd bovenaan, hierdoor sluit de tuin precies aan bij wat u zoekt.

De keuze is aan u

Wanneer u uw tuin wilt voorzien van een duurzame en natuurlijke uitstraling, raden wij u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Door de vele verschillende soorten woningen in Wassenaar zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor het aanleggen van een tuin. Van grote woningen tot kleine woningen.

Bij het aanleggen van de eco tuin zullen wij altijd bekijken wat de mogelijkheden zijn voor bij uw woning. Op deze manier kunt u het meeste uit de tuin halen. Dit maakt het zelfs voor mensen met een relatief kleine tuin mogelijk om toch nog duurzaamheid aan te brengen in de omgeving.

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden die u kunt kiezen dan kunt u contact opnemen voor meer informatie. Dit zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wassenaar en zijn omgeving

Wassenaar is een van de plekken in ons land waar we een zeer bijzonder natuurgebied kunnen aantreffen. De Hollandse Duinen spreken bij veel mensen dan ook tot de verbeelding, door sommige wordt dit zelfs gezien als een waar natuurwalhalla. Deze omgeving zorgt ervoor dat u meer dan genoeg inspiratie op kunt doen voor bij u in de tuin.

Door bepaalde planten terug te laten komen die veel voorkomen in het duingebied, kunt u als het ware de natuur dichtbij huis halen. Uiteraard is het ook mogelijk om een reguliere soort tuin aan te laten leggen, u kunt dit geheel zelf kiezen. Feit is en blijft dat de omgeving van Wassenaar ontzettend mooi is om te zien. Het is daarom belangrijk dat mensen genoeg aandacht blijven besteden aan hun tuinen om bij te dragen aan deze unieke uitstraling.

Bloemenborders in Wassenaarse tuin

Dé eco hovenier in Wassenaar

U heeft hierboven al kunnen lezen dat de tuinen in Wassenaar uitermate geschikt zijn voor verandering. Door de keuze te maken voor een biologische en duurzame tuin kunt u de natuur helpen, u zorgt immers voor een bron van leven bij u in de tuin. Wij zijn er voor u voor alle mogelijke soorten werkzaamheden bij u in de tuin. Als hovenier in Wassenaar zetten wij ons in voor tuinen die passen bij u als persoon. Voor meer informatie kunt u bij ons op de site terecht, hier krijgt u meer inzage in de projecten die wij in het verleden al hebben verricht. Middels een duurzame tuin zult u een prachtig plekje kunnen creëren voor bij uw woning in Wassenaar!