Eco hovenier Voorhout - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Eco Hovenier Voorhout

Hovenier Voorhout

Ook op zoek naar een eco Hovenier in Voorhout? Wij zijn dé keuze als het aankomt op tuinieren in Voorhout en omstreken. Elke dag gaan wij aan de slag om Nederland wat groener te maken. Van een duurzame tuin tot aan een tuin om in te ontspannen, als hovenier Voorhout bieden wij ontzettend veel mogelijkheden. Kiest u voor de natuurlijke tuin, dan weet u zeker dat u een eco tuin hebt waar u even tot rust kunt komen. Wij zullen u vandaag wat meer laten zien over onze diensten.

Laten we de natuur helpen

Als eco Hovenier in Voorhout zijn wij een groot voorstander van een groene wereld. De laatste tijd zien we dat Nederland minder denkt aan de natuur dan voorheen en ook in Voorhout vindt dit plaats. Dit is niet de bedoeling, als hoveniersbedrijf zijn wij juist een groot voorstander van een prachtige tuin vol met leven.

Dankzij onze tuinen is het mogelijk om de natuur een handje te helpen. Al onze tuinen worden op een natuurlijke manier aangelegd en zullen bijdragen aan een groener Nederland. Dit is toch veel aantrekkelijker dan een tuin waar alleen maar stenen in liggen?

Natuurlijke border in Voorhout met Digitalis en Klaproos

Duurzame tuin in Voorhout

Kiest u voor een stadstuin, een binnentuin of gaat u voor een kruidentuin waar u letterlijk de ‘vruchten’ van plukt? De mogelijkheden zijn eindeloos, wensen worden werkelijkheid bij ons als hovenier in Voorhout.

De tuin wordt aangelegd zonder dat de omgeving en de dieren hier last van hebben, wij staan dan ook echt bekend om onze duurzame werkwijze. Minimale geluidsoverlast en geen schadelijke producten, dat is waar wij voor staan.

vlek_1

De voordelen van ons als eco Hovenier in Voorhout

Het is belangrijk dat u weet wat de voordelen zijn die wij u te bieden hebben. Op die manier weet u beter wat u te wachten staat:

  • Een natuurlijke aanpak – Zoals al even kort is aangestipt staan wij bekend om onze duurzame aanpak, dit maakt ons zo uniek.
  • Professioneel & gespecialiseerd – Onze jarenlange expertise maakt het mogelijk om u in alle omstandigheden van de juiste adviezen te voorzien.
  • Persoonlijk contact – Ons doel is om uw woning te voorzien van een tuin waar u al die tij al van hebt gedroomd.

Groene omgeving: Voorhout

Het is ons een genoegen dat steeds meer mensen in Voorhout ervoor kiezen om hun woning te voorzien van een groene tuin. Door dit toenemende groen kunnen we Voorhout naar een duurzame toestand helpen. Er zijn op dit moment enkele plannen aan de gang die nieuwbouw en duurzaamheid weten te combineren, zo ook bij het project van Hooghkamer. Wij hebben hier samen met NL Greenlabel deel van uit mogen maken. Door de focus te leggen op een duurzaam karakter, proberen wij om de nieuwbouwwijken weer wat groener te maken. Deze projecten helpen om de stad weer te voorzien van voldoende groen.

Een andere plek waar over de jaren heen een hoop is gedaan aan de natuur, is het Oosthoutpark. Dit park biedt meer dan genoeg ruimte voor mensen die van het zonnetje willen genieten of die er met de kinderen even op uit willen. Mensen in de nieuwbouwwijken hebben zo toch nog de mogelijkheid om in aanraking te komen met de natuur. Al kunnen ook zij ervoor kiezen om een duurzame tuin aan te laten leggen. Wij kunnen u hier mee helpen!

Groen in alle soorten en maten

Er zijn meer dan genoeg opties om voor te kiezen in Voorhout. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om voorzien te zijn van een tuin die bij u past. Of u nu op zoek bent naar een tuin met een bepaalde stijl of met een selectie aan bloemen, alles is mogelijk. Samen met u bekijken we wat de mogelijkheden zijn voor uw droomtuin in Voorhout.

Daarnaast voorzien wij u altijd van handig advies voor het onderhouden van de eco tuin zodat u het meeste uit uw tuin kunt halen. U kunt altijd even bij ons op de site kijken als u wat meer te weten wilt komen over de aanleg van een tuin in Voorhout.

Vlinders Atalanta op Centranthus ruber en Knautia in Voorhoutse tuin

Ook op zoek naar een eco hovenier in Voorhout?

Via onze site maakt u vandaag nog een afspraak voor de aanleg van uw eigen duurzame tuin. Zo krijgt u een helder beeld van wat u kunt verwachten.

Als u wat meer informatie wilt inzien over onze diensten, dan kunt u terecht op onze website. Hier staat namelijk nog veel meer info met betrekking op onze diensten. Door te kiezen voor een natuurlijke tuin weet u zeker dat u de natuur een handje helpt en dat u tegelijkertijd een prachtige tuin kunt realiseren.