Eco hovenier Sassenheim - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Eco Hovenier Sassenheim

Hovenier Sassenheim

We zullen dit jaar een toename zien van het aantal mensen die hun tuin willen aanpassen, dit is al jaren zo. Als eco hovenier in Sassenheim zien we dat steeds meer mensen kiezen voor duurzame tuinen. Sassenheim is een prachtig dorp op het gebied van tuinen. Het is een omgeving waar een hele hoop bloemvelden te vinden zijn en het maakt dan ook deel uit van de Bollenstreek. Wij zullen u vandaag laten zien wat de redenen zijn om te kiezen voor ons als hovenier in Sassenheim.

Nederland moet groener

Tuinen in Nederland zijn de laatste tijd minder groen, meer mensen kiezen voor stenen in plaats van beplanting. Een tuin zonder groen is echter zeer schadelijk voor de natuur. Sassenheim is gelukkig nog altijd een plek waar de mensen het beste voor hebben met de natuur. Zo vindt u hier in de buurt onder andere het Keukenhof, u bent hier zo met de fiets. Deze bloementuin is dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van bloemen en planten.

Er zijn daarnaast meer dan genoeg bossen en velden waar u heerlijk tot rust kunt komen. De vele wandelroutes en fietsroutes in de regio zorgen ervoor dat u echt de natuur kunt gaan ontdekken. De regio rondom Sassenheim staat dus bekend als de Bollenstreek. Wij raden zeker aan om de omgeving te ontdekken als u toch in de buurt bent. Dit stelt u in staat om er even op uit te gaan en om geheel tot rust te komen. En om natuurlijk leuke inspiratie op te doen voor bij u in de tuin!

Hovenier plaatst vogelhuisje in Sassenheim
Kikker op steen bij natuurlijke vijver in Sassenheim

De voordelen van ons als eco hovenier in Sassenheim

Wat zijn de redenen om voor ons als hovenier in Sassenheim te kiezen? De volgende waarden hanteren wij binnen het bedrijf, dit is dan ook waar wij om bekend staan:
• Persoonlijke aandacht – Bij het aanleggen van een tuin zal alles aan moeten sluiten zoals u het in gedachten had, een tuin is immers een persoonlijk project.
• Kennis en ervaring – Kiest u voor ons als hovenier in Sassenheim, dan weet u zeker dat u te maken heeft met een bekwame en zeer betrouwbare partij.
• Natuurlijke aanleg – Bij het aanleggen van uw eco tuin zorgen wij ervoor dat er alleen maar natuurlijke producten worden gebruikt.

vlek_1

Uw tuin in Sassenheim

Stel dat u er nu over nadenkt om een eco tuin aan te laten leggen, wat zijn dan de mogelijkheden? Een plek als Sassenheim biedt meer dan genoeg mogelijkheden voor het aanleggen van een prachtige tuin. Door de mooie omgeving zult u altijd inspiratie op kunnen doen. In de omgeving zijn meer dan genoeg plekken te vinden die u in staat stellen om te zien wat voor soort planten er bij u in de tuin prachtig zouden staan.

Bij het aan laten leggen van een eco tuin zult u na moeten denken over wat u graag wilt hebben in de tuin. Bent u op zoek naar een tuin waar ontspanning op nummer een staat? Of zoekt u eerder een tuin die voldoet aan de eisen van duurzaamheid? Door samen met u om de tafel te gaan zitten, bekijken we wat de wensen zijn die u voor u ziet. Op die manier is het personaliseren van een project een stuk eenvoudiger. Dit zorgt er onder andere voor dat de tuin precies aan zal sluiten bij wat u al die tijd al in gedachten had.

Een groene gemeente

Wij zijn er trots op dat de gemeente Sassenheim te boek staat als een groene gemeente. Het is een gemeente waar veel van onze hoveniers vandaan komen, veel mensen uit deze regio hebben dan ook affiniteit met het tuinieren. Het is een gemeente die prachtig is om te bezoeken. Vanuit de gemeente wordt er veel geïnvesteerd op het gebied van duurzaamheid, wij zien dit als een goede ontwikkeling.

Zo is het Park Rusthoff bijvoorbeeld een prachtig gebied om te bezoeken. Dit park bevat meer dan genoeg wandelpaden, hierdoor is het een schitterend gebied voor een zonnige dag. Van oorsprong is het een zeer groen gebied, wij hopen dan ook echt dat dit zo zal blijven. Het park biedt zelfs ruimte aan de in 2004 ingerichte heemtuin. Helpt u hier aan mee door te kiezen voor een duurzame tuin?

Het maken van een afspraak

U kunt ervoor kiezen om vandaag nog een afspraak te maken met ons als eco hovenier in Sassenheim. Door samen met ons om de tafel te gaan zitten, brengen we in kaart wat er allemaal moet gebeuren. Op die manier hebben wij een plan van aanpak om mee aan de slag te gaan.

Voor een impressie over ons bedrijf, zult u op onze site meer informatie kunnen vinden. Zo vindt u hier onder andere enkele voorgaande projecten. Hopelijk zien wij u binnenkort terug bij ons als hovenier in Sassenheim, voor u het weet bent u voorzien van de tuin van uw dromen!

Plantenborder met Stachys byzantina, hesperus en silene in Sassenheim