Eco hovenier Overveen - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Eco Hovenier Overveen

Hovenier Overveen

Ervoor kiezen om uw tuin naar het volgende niveau te helpen is echt een uitstekende keuze om te maken. Door uw tuin onder handen te laten nemen, zult u er op een vrij eenvoudige manier voor kunnen zorgen dat u voorzien bent van uw eigen plekje. Door ons in te schakelen als hovenier in Overveen, zult u verzekerd zijn van een professionele tuin. Wij zullen u in dit artikel wat meer laten zien over de diensten die wij kunnen verrichten op het gebied van tuinieren.

Duurzaamheid van het bovenste niveau

Er zijn steeds meer mensen die in de tuin nagenoeg geen planten hebben staan. Dit kan misschien overzichtelijk ogen, maar het is erg slecht voor de natuur. Het is dan ook veel beter om ervoor te kiezen om een duurzame tuin aan te leggen.

Middels een duurzame tuin biedt u dieren in de omgeving de kans om een plekje te vinden, denk bijvoorbeeld aan egels of aan vogels. Door middel van een volledig natuurlijke en duurzame tuin zult u de natuur een handje helpen. Samen helpen wij zo de natuur richting een groene toekomst.

Hovenier snoeit beplanting in Overveense tuin

Ons eco hoveniersbedrijf in Overveen

De kans is groot dat u wel wilt weten welke voordelen wij u als hovenier in Overveen te bieden hebben. Wij hebben het u wat makkelijker gemaakt door ze op een rijtje te zetten:
• Natuurlijke werkwijze – Bij het werken in de tuin gaan wij altijd op een natuurlijke en duurzame manier te werk, hier leest u later meer over
• Professionaliteit – Als het aankomt op uw tuin wilt u natuurlijk voorzien zijn van de hoogste kwaliteit, dit begrijpen wij maar al te goed. Al onze hoveniers gaan dan ook professioneel te werk.
• Aandacht en contact– Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk. Door naar uw wensen te luisteren, creëren wij een tuin die aansluit bij wat u zoekt.

vlek_1
Tuin met gazon, bloeiende border en picknicktafel in Overveen

De duurzaamste hovenier in Overveen

Wij staan in heel Overveen bekend om onze duurzame werkwijze. Op wat voor manier is deze duurzaamheid terug te zien in onze werkzaamheden? Wanneer u ervoor kiest om ons in te schakelen voor uw tuin, weet u op de eerste plaats zeker dat er geen giftige stoffen worden gebruikt.

Alle producten zijn van natuurlijke oorsprong, deze hebben geen slechte invloed op de natuur. Dankzij deze duurzame insteek zijn wij in staat om uw tuin onder handen te nemen, zonder nadelige gevolgen voor de natuur.

Mogelijkheden bij ons als eco hovenier in Overveen

Als het aankomt op het aanleggen van een tuin zijn er talloze mogelijkheden waar u voor kunt gaan. Over het algemeen hebben de huizen in Overveen een relatief grote tuin, dit gebied staat nu eenmaal bekend om de luxueuze huizen. Dankzij deze ruime percelen is het een stuk eenvoudiger om er iets moois van te maken.

Door de ruimte te benutten en door de tuin echt aan te laten sluiten bij uw interesses weet u zeker dat u voor een lange tijd plezier zult hebben van de aangelegde tuin. Het is bijvoorbeeld een idee om uw tuin te voorzien van een nieuw stuk om te ontspannen. Door dit te omringen met prachtige planten zult u tijdens de warme maanden heerlijk tot rust kunnen komen in de tuin.

Overveen en groen

Ondanks het feit dat er al een hoop groen te vinden is in Overveen kan het altijd beter. Zo vindt u het Nationaal Park Zuid-Kennemerland hier terug. In de duinen bij Overveen bevindt zich het bezoekerscentrum van het nationaal park, Bezoekerscentrum De Kennemerduinen. De expositie in het bezoekerscentrum geeft gratis informatie over dieren en planten die leven in Nationaal Park Zuid-Kennemerland alsook de historie van de duinen. Hier bevindt zich een café, winkel en informatiebalie waar bezoekers terechtkunnen voor tips om wandelend, fietsend of met een excursie het nationaal park te ontdekken. Het bezoekerscentrum is gelegen aan de Zeeweg bij ingang Koevlak.

Door ervoor te kiezen om een duurzame tuin aan te leggen, zult u op een eenvoudige manier de natuur een handje helpen. Wij vinden het erg belangrijk dat Nederland bekend gaat staan als een groen land. Door de natuur naar mensen hun tuin te halen, zijn we in staat om veel woningen te voorzien van een prachtige eco tuin.

Heeft u een idee over een bepaald soort tuin? Of zou u graag willen weten wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij staan klaar voor alle mogelijke soort vragen.

Steenhommel op Vederdistel - Cirsium rivulare in Overveen

Dé eco hovenier in Overveen

U heeft hierdoor een glimp kunnen opvangen van wat wij als hovenier in Overveen te bieden hebben. Middels een duurzame en biologische tuin is iedereen in staat om ons land net even wat groener te maken. Dankzij deze tuinen zult u allerlei dieren kunnen aantrekken tot uw tuin, uw tuin wordt een bron van leven. Voor u het weet bent u omgeven met de meest prachtige vlinders en bijen, precies wat u nodig hebt om uw tuin te voorzien van een vrolijke uitstraling.

Neemt u zeker even een kijkje bij ons op de site voor meer informatie. Of maak vandaag nog een afspraak om eens met ons in gesprek te gaan, zo weet u binnen no time wat de opties zijn om uit te kiezen.