Eco hovenier Oegstgeest - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Eco Hovenier Oegstgeest

Hovenier Oegstgeest

De eco hovenier Oegstgeest – Hoveniersbedrijf de Rooij. U zoekt al een tijd naar een hovenier in Oegstgeest? Dan kunt u nu deze zoektocht staken, wij zijn er namelijk voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden. Door te kiezen voor ons als hovenier Oegstgeest, zult u bij kunnen dragen aan een groener Nederland.

De natuurlijke werkwijze, de persoonlijke insteek en het professionele advies; dít is wat ons zo bijzonder maakt. Meer te weten komen over ons als hovenier in Oegstgeest? Lees dan snel verder!

De natuur een hand toereiken

Wij zetten ons als hovenier Oegstgeest in voor een wereld met meer groen. Nederland is de afgelopen jaren minder groen geworden. Dit is een ontwikkeling waar wij niet trots op zijn. Wij zetten ons in voor een Nederland waar vele natuurlijke en duurzame tuinen te vinden, tuinen die wel goed zijn voor de natuur.

Vandaar dat met behulp van onze duurzame tuinen iedereen in staat zal zijn om de natuur een hand toe te reiken. Een duurzame tuin is nu eenmaal een bron van leven, de dieren zullen hier zeker blij mee zijn.

Bloemenborder in Oegstgeester tuin

Duurzame tuin aan laten leggen

Wilt u uw woning in Oegstgeest voorzien van een stadstuin? Of heeft u een groter perceel en zoekt u een luxe tuin? Door de vele mogelijkheden bij ons als eco hovenier in Oegstgeest zal iedereen de tuin van zijn of haar dromen kunnen laten aanleggen.

Wij leggen de tuinen altijd op een duurzame manier aan. Dit houdt onder andere in dat wij geen giftige stoffen gebruiken, alles is natuurlijk. Ook houden wij rekening met mogelijk geluidsoverlast, wij zorgen ervoor dat de dieren in de omgeving niet gehinderd worden. Op die manier gaan wij op een voorzichtige manier te werk.

vlek_1

Kernwaarden van ons bedrijf

Wij hebben een drietal kernwaarden die wij altijd laten terugkomen binnen onze projecten, dit zijn ook wel de volgende:
• Een duurzame aanpak – De duurzame aanpak zorgt ervoor dat u zonder zorgen uw tuin aan kunt laten leggen, de natuur ondervindt er geen nadeel van.
• Professioneel & ervaren – Wij zijn door onze jarenlange ervaring in staat om u te voorzien van de beste tips en tricks op het gebied van tuinieren.
• Persoonlijke aandacht – Door te kiezen voor ons als eco hovenier Oegstgeest weet u zeker dat u voorzien zal zijn van persoonlijke aandacht bij het aanleggen.

Een groene ontwikkeling

We zien dat er in de regio rondom Oegstgeest en in Oegstgeest zelf, een hele hoop wordt gedaan op het gebied van duurzaamheid. Een van de dingen waar zij bekend mee zijn geworden is de Groene School. Ook is dit toevallig de school waar onze collega Rens op heeft gezeten. Het is een school die volledig in het teken staat van duurzaamheid. Het gebouw, de omgeving en de omliggende gebieden zijn prachtig om te zien. Het is een gebied waar veel mensen komen om inspiratie op te doen.

Naast deze school worden er een hele hoop nieuwe projecten voorgesteld om door te voeren. Zo zijn ze op dit moment bezig met enkele duurzame initiatieven. Ook kunt u vanuit de gemeente handige tips krijgen voor het verduurzamen van uw tuin. Dit laat zien dat er steeds meer mensen zijn die zich bezig houden met duurzaamheid en de stap willen maken richting een groener Nederland.

Veel keuzemogelijkheden bij ons als Hovenier Oegstgeest

We overdrijven zeker niet wanneer we zeggen dat vrijwel alles mogelijk is bij ons als eco hovenier in Oegstgeest. Wij vinden het erg belangrijk dat u voldoende keuzemogelijkheden heeft om voor te kiezen. Een tuin is immers persoonlijk en iedereen heeft andere eisen en wensen bij de aanleg. U kunt onder andere kiezen uit een groot scala aan verschillende stijlen. Kiest u bijvoorbeeld voor een klassieke tuin of heeft u altijd al een moderne tuin willen hebben?

Naast de verschillende soorten stijlen maken wij onderscheid in de diverse soorten beplanting die kan worden aangebracht in de tuin. Voor de mogelijkheden kunt u altijd even contact opnemen. Op die manier weet u precies wat u kunt verwachten bij het aanleggen van de tuin. Dit maakt het een stuk makkelijker om een keuze te maken voor de aanleg van de tuin.

Lieveheerstbeestje op groen blad in Oegstgeester tuin

Ook op zoek naar een Hovenier Oegstgeest?

Het is mogelijk om via onze site vandaag nog een afspraak te maken. Middels een afspraak kunt u ons wat beter leren kennen en bent u in staat om meer inzage te krijgen in het totale project.

Op onze site is nog veel meer handige informatie te vinden, dit zou u zeker even door moeten kijken. Dit geeft u een beeld over ons bedrijf en over de huidige mogelijkheden voor de tuinaanleg. Hopelijk zien wij u binnenkort terug bij ons eco hoveniersbedrijf Oegstgeest. Voor u het weet is uw tuin een oase van rust, een plek waar ontspannen een garantie is.