Eco hovenier Noordwijk - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Eco hovenier Noordwijk

Hovenier Noordwijk

U bent ook al voor een lange tijd op zoek naar een uitstekende eco hovenier in Noordwijk? Als dit klopt dan hoeft u niet meer verder te zoeken, wij staan namelijk voor u klaar voor alle mogelijke zaken die te maken hebben met uw tuin of balkon. Door onze vele mogelijkheden zult u in staat zijn om een tuin te creëren die perfect aansluit bij wat u graag terug wilt zien.

Aangezien een tuin een persoonlijke stukje is, wilt u wel hebben dat de tuin aan uw eisen voldoet. Samen met u gaan wij als hovenier Noordwijk aan de slag om ervoor te zorgen dat uw droomtuin realiteit zal worden!

Een wereld vol met groen

Er zijn enkele kernwaarden die wij als eco Hovenier Noordwijk erg hoog in het vaandel hebben. Een van deze belangrijke waarden is duurzaamheid. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat er meer groen komt in Nederland. Door te kiezen voor ons als Hovenier in Noordwijk weet u zeker dat uw tuin zal bijdragen aan een beter en stabieler ecosysteem.

Bij het aanleggen van uw tuin zullen er alleen maar natuurlijke producten gebruikt worden, producten die geen schadelijke invloed hebben op de dieren en planten in de omgeving. Dankzij deze duurzame insteek zorgen wij ervoor dat men in Nederland een prachtige eco tuin aan kan laten leggen en dat men tegelijkertijd de natuur een handje helpt.

Hommel op Silene in een Noordwijkse tuin

Kiest u voor onze duurzame tuin?

Het handige aan het inschakelen van ons als Hovenier Noordwijk is dat u zeker weet dat uw tuin aan zal sluiten bij wat u al die tijd al in gedachten had. Als het aankomt op het aanleggen van de tuin zijn er talloze mogelijkheden waar u voor kunt gaan. Deze keuzemogelijkheden maken het mogelijk om uw tuin een persoonlijke insteek mee te geven.

Wilt u bijvoorbeeld een tuin waar u heerlijk in kunt relaxen? Of zou u graag een tuin willen hebben waar u al uw visite goed kunt ontvangen? Samen met u gaan we om de tafel zitten om te bekijken wat er mogelijk is. Dit stelt ons in staat om een eenvoudig stappenplan te maken voor de aanleg van uw nieuwe tuin.

vlek_1

Wat hebben wij u als eco Hovenier in Noordwijk te bieden

Wij krijgen vaak de vraag wat voor voordelen wij weten te bieden als Hovenier in Noordwijk ten opzichte van andere hoveniersbedrijven. We hebben de voordelen even op een rijtje gezet, zo weet u precies wat wij u te bieden hebben.

Duurzaamheid van het hoogste niveau – Zoals u hierboven al even heeft kunnen lezen, staan wij ,als Hovenier in Noordwijk, bekend om onze duurzame insteek. Dankzij deze duurzaamheid zijn wij in staat om uw tuin op een verantwoorde manier aan te leggen.

Ruime mate van ervaring en expertise – Dankzij onze jarenlange ervaring weet u zeker dat u te maken heeft met een partij die weet wat ze doen, wel zo handig als het gaat om uw tuin.

Aandacht voor de klant – Het is voor ons ontzettend belangrijk dat u voorzien bent van een tuin die aan al uw verwachtingen voldoet. Dit is dan ook de reden dat wij altijd uw eisen en wensen zullen proberen te realiseren.

Daarbij zijn wij aangesloten bij TuinKeur, het kwaliteitskeurmerk voor Hoveniers. 

Een speciale tuin voor in Noordwijk

U kunt natuurlijk kiezen voor de reguliere soort tuin voor bij u achter het huis. Echter is er een alternatief, dit is door te kiezen voor een tuin die aansluit bij de omgeving waar u zich in bevindt. Zo is Noordwijk een echt zeegebied, dit maakt het een uitstekende locatie om mee te spelen voor in de tuin. Zo kunt u er bijvoorbeeld aan denken om een duintuin te laten maken. Dankzij een duintuin bent u in staat om de zee net even wat dichter bij huis te brengen, zonder dat u hiervoor echt aan de kust hoeft te wonen. De bijzondere beplanting in een duintuin geeft het geheel een zomerse uitstraling mee, precies wat u wilt bereiken in de tuin.

Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor de andere soorten tuinen. Zo zien wij dat in de regio Noordwijk de luxe tuin erg in trek is. De chique bloemenborders in combinatie met een gezellige veranda en buitenhaard om uw visite te ontvangen, zorgen ervoor dat u voorzien bent van een ware droomtuin. Deze tuinsoort is ideaal voor de grotere soorten woningen waarbij er genoeg ruimte is om aan de slag te gaan. Heeft u nu een ander soort tuin die u wilt verwezenlijken, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons om er achter te komen wat de mogelijkheden zijn. Als Hovenier Noordwijk denken wij immers altijd met u mee!

Met kennis met De Oude dorpskern

Er zijn talloze manieren waarop u inspiratie op kunt doen voor bij u in de tuin. Een erg leuke manier om nieuwe inzichten te krijgen is door eens langs te gaan bij een andere tuin tijdens de Open Tuinen Route. Deze dagen kunt u een kijkje nemen bij trotse tuineigenaren, die hun tuin hebben opengesteld. Zo kunt u zien wat voor bloemen zijn gebruiken en wat voor aanleg zij hebben gekozen.

Ook zou u eens een kijkje kunnen nemen bij de Markt onder de Linden (de Tuinenmarkt). Tijdens deze markt kunt u een hele hoop kraampjes vinden die verschillende soorten bloemen en planten aanbieden. Mocht u nog een keer sfeervol inkopen willen doen dan is dit echt dé ‘place to be’ in Noordwijk!

Komt u binnenkort ook langs? 

Het is mogelijk om via de site zelf een afspraak te maken met ons als Hovenier in Noordwijk. Voor meer informatie kunt u tevens op de site terecht, hier staat eigenlijk alles op wat u nodig kunt hebben.

Dit stelt u in staat om zo snel mogelijk inzage te krijgen in de mogelijke kosten voor de tuinklus. Door te kiezen voor onze hoveniersdiensten weet u zeker dat u snel en professioneel uw droomtuin kunt realiseren.