Eco hovenier Nieuw Vennep - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Eco hovenier Nieuw Vennep

Hovenier Nieuw Vennep

Hovenier Nieuw Vennep – Goed, u wilt ook al een lange tijd uw tuin onder handen nemen? Dan bent u bij ons als eco hovenier Nieuw Vennep aan het juiste adres. Wij staan bekend om onze natuurlijke werkwijze en om de vele keuzemogelijkheden.

In dit artikel zullen wij u wat meer laten zien over de diensten die wij voor u kunnen verrichten. Daarnaast zullen we bekijken waarom de aanleg van een duurzame tuin in Nieuw Vennep zo belangrijk is!

Groene vingers weer populair maken

Als eco hovenier in Nieuw Vennep vinden wij het erg belangrijk dat mensen met veel passie bezig kunnen zijn in hun tuin. Dit is dan ook de reden dat wij altijd een duurzame tuin zullen realiseren. Op die manier is het mogelijk om ons land net even wat groener te maken dan voorheen.

Kiest u voor ons als hovenier in Nieuw Vennep dan zult u verzekerd zijn van een tuin die een goede bijdrage weet te leveren aan ons eigen ecosysteem. Het aanleggen van de tuin gebeurt altijd op een natuurlijke wijze, wij maken bijvoorbeeld geen gebruik van giftige grondstoffen.

Tuinonderhoud bedrijf
Steenhommel op helmkruid in Nieuw Vennepse tuin

Het aanleggen van een duurzame tuin Hovenier Nieuw vennep

Maakt u de keuze om een duurzame tuin aan te leggen, dan is het belangrijk om uw wensen kenbaar te maken. Als hovenier in Nieuw Vennep gaan wij altijd met u om de tafel zitten. Wij bekijken dan samen met u wat u zou willen realiseren in de tuin.

Door middel van onze persoonlijke insteek, weet u zeker dat de daadwerkelijke oplevering van de tuin overeenkomt met wat u al die tijd al in gedachten had. Vrijwel alles is mogelijk voor de tuinaanleg, wees dan ook niet bang om met bepaalde ideeën te komen.

vlek_1

De eco hovenier in Nieuw Vennep

Voordat u een keuze maakt, wilt u het liefst de voordelen op een rijtje hebben. Dit is dan ook precies wat wij even voor u gedaan hebben.
• Duurzaam – Duurzaamheid is ons kenmerk, bij het aanleggen van de tuin houden wij altijd rekening met de natuur en met de omgeving.
• Professioneel – Wij zijn al voor een lange tijd actief als hovenier in Nieuw Vennep, dit maakt ons een ervaren en zeer professionele partij.
• Persoonlijke aandacht – Als hovenier in Nieuw Vennep gaan wij net zolang door totdat de tuin aansluit bij wat u in gedachten had.

Nieuwbouw in Nieuw Vennep

Immers zijn veel wijken in Nieuw Vennep bekend als nieuwbouwwijken. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het niet zo dat een nieuwbouwwijk niet voorzien kan worden van meer groen. Sterker nog, Nieuw Vennep zet zich juist in voor de ontwikkeling van groene gebieden in het dorp. Er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om hun nieuwbouwwoning aan te pakken en om meer groen toe te voegen.

Zoals gezegd is het leuke dat u met een nieuwbouwwoning vrijwel alle kanten op kunt. U kunt ervoor kiezen om een moderne tuin aan te laten leggen, dit sluit aan bij de woning. Echter is het ook een optie om een tuin te kiezen dat meer contrast aan kan brengen bij de woning. Zo kan een Japanse of een klassieke tuin een leuke manier zijn om alles een beetje op te schudden. Een ding is zeker, het is belangrijk dat de tuin aansluit bij u als persoon. Gelukkig is er door de ruime hoeveelheid aan keuzemogelijkheden voor iedereen wel een tuin te vinden in Nieuw Vennep. Hovenier Nieuw Vennep, biedt verschillende mogelijkheden zodat u altijd de mooiste tuin heeft.

Ontwikkeling in Nieuw Vennep

In de omgeving van Nieuw Vennep is er ruimte voor verbetering. Al zien we wel dat Nieuw Vennep goed op weg is om een groene gemeente te worden. Uit een onderzoek van RTL volgt dat Nieuw Vennep een erg groene omgeving is. Er zijn de laatste paar maanden een hele hoop veranderingen doorgevoerd. Dit draagt bij aan een natuurlijke en groene uitstraling.

Daarom is PARK21 aangelegd. Dit park probeert om het platteland aan te laten sluiten met de stad. De vele speeltuinen en de prachtige wandelpaden zorgen ervoor dat iedereen in de omgeving er in het weekend even lekker op uit kan.

Ook het Venneperhout natuurgebied is prachtig om te zien wanneer het zonnetje schijnt. Mocht u op zoek zijn naar een gemeente die zich veel bezighoudt met duurzaamheid en ontwikkeling dan is Nieuw Vennep zeker een goede keuze.   

Wilde bloemenborder in Nieuw Vennep

Laat ons u helpen! De eco Hovenier in Nieuw Vennep

Door vandaag nog contact op te nemen via onze site, zult u binnen no time voorzien zijn van dé hovenier Nieuw Vennep. Samen met u gaan we aan de slag om de tuin te voorzien van een unieke en persoonlijke uitstraling.

Meer informatie is terug te vinden bij ons op de site, kijk dit zeker even op uw gemak door. Kortom; door te kiezen voor een duurzame tuin in Nieuw Vennep kunt ook u de natuur een handje helpen!