Eco hovenier Lisse | Met een groen hart | Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Eco hovenier Lisse

Hovenier Lisse

Eco Hovenier Lisse – We zien dat er ook dit jaar een hele hoop mensen zullen zijn die hun tuin willen aanpassen. Als hovenier in Lisse zijn wij er voor u voor de aanleg van groene en duurzame tuinen. Lisse is natuurlijk dé place to be op het gebied van tuinen. Het is de plaats waar het Keukenhof is gevestigd, dit staat ook wel bekend als het bloembollenpark van de wereld. Wij zullen u vandaag laten zien waarom u zou moeten kiezen voor ons als eco hovenier in Lisse.

Een groener Nederland

Tuinen in Nederland worden steeds minder groen, dit is een ontwikkeling die ons zorgen zou moeten baren. Een tuin zonder groen is namelijk helemaal niet goed voor de natuur. Gelukkig is de gemeente Lisse nog altijd een gemeente waar de liefde voor de planten en bloemen goed is terug te zien. Dus een goede hovenier Lisse is een must voor zo’n gemeente. Mocht u nog nooit in het Keukenhof zijn geweest, dan zou u hier zeker eens een kijkje moeten nemen. Deze bloementuin zal u een hoop inspiratie geven op het gebied van planten en bloemen.

Ook het Keukenhof bos is een prachtige plek om te bezoeken. De vele wandelpaden maken het een schitterende plek om tijdens de zonnige dagen een wandeling te maken. Aangezien de regio rondom Lisse bekend staat als een bollenstreek zult u meer dan genoeg mooie plekken kunnen bezoeken. Wij raden u zeker aan om er op uit te trekken in de omgeving. Door nieuwe inzichten op te doen, zult u veel beter weten wat voor soort tuin aansluit bij wat u nu eigenlijk zoekt.

Paarse border met Centaurea - Hesperus - Silene 2 in tuin Lisse

De voordelen van ons als eco Hovenier Lisse

Maar wat zijn nu eigenlijk de redenen om voor ons als hovenier Lisse te kiezen? De volgende voordelen zult u ondervinden wanneer u kiest voor ons als hovenier in Lisse:
• Persoonlijke aandacht – Bij het aanleggen van een tuin is het belangrijk dat alles naar wens is, wij gaan dan ook net zo lang door totdat u tevreden bent.
• Kennis en ervaring – Wanneer u kiest voor ons als hovenier in Lisse weet u zeker dat u te maken heeft met een professionele en betrouwbare partij.
• Natuurlijke aanleg – Bij het aanleggen van uw tuin maken wij alleen gebruik van natuurlijke producten, dit verzekerd u van een geheel duurzame aanleg.

vlek_1

Het aanleggen van een tuin in Lisse – eco Hovenier Lisse

Mocht u er nu ook over nadenken om een tuin aan te laten leggen dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden waar voor gekozen kan worden. Een gemeente als Lisse is natuurlijk bekend geworden door de bloemen, vandaar dat u hier zoveel inspiratie uit kunt halen. Door de verschillende plekken te bezoeken, die wij in dit artikel al even kort hebben benoemd, weet u beter wat voor soort tuin er moet komen. In de omgeving zijn meer dan genoeg plekken te vinden die u inzage geven in de prachtige wereld van de natuur.

Bij het aan laten leggen van een tuin is het van belang dat u nadenkt over wat u graag wilt bereiken. Bent u op zoek naar een tuin waar u echt even helemaal tot rust kunt komen? Of moet het een tuin worden die in het teken staat van duurzaamheid en natuur? Door samen met u om de tafel te gaan zitten, bekijken we wat de wensen zijn die u voor u ziet, dit helpt ons bij het aanleggen van een persoonlijke tuin. Dankzij deze persoonlijke insteek zal iedereen voorzien kunnen zijn van een eco tuin die overeenkomt met waar u al die tijd al over hebt gedroomd.

Een gemeente vol groen

Gelukkig is de gemeente Lisse nog altijd een zeer groene gemeente. Het is een gemeente die een belangrijke rol speelt in de Nederlandse handel op het gebied van bloemen en beplating. Vanuit de gemeente wordt er veel geïnvesteerd op het gebied van duurzaamheid, dit is goed om terug te zien.

Echter kan het altijd beter, vandaar dat ook u voorzien zou moeten zijn van een duurzame tuin. Middels een duurzame tuin bent u immers in staat om ook bij te dragen aan een groene wereld. Dit zorgt ervoor dat we Nederland weer op de kaart kunnen zetten, ons land is namelijk een van de meest schitterende landen van Europa!

Komt u binnenkort bij ons langs?

We hopen u binnenkort terug te zien bij ons als hovenier Lisse. Door samen met ons om de tafel te gaan zitten zullen wij al uw wensen op papier zetten. Met deze informatie gaan wij aan de slag om een tuin aan te leggen die aan al uw wensen en eisen zal voldoen.

Voor een impressie over ons bedrijf kunt u altijd even op de site kijken, hier staat namelijk veel meer handige informatie op. Bellen is natuurlijk ook altijd mogelijk, wij staan altijd klaar om iedere mogelijke vraag te beantwoorden.

Insectenhotel in Lissese tuin