Eco hovenier Leiden | De beste hovenier in regio Leiden

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Eco hovenier Leiden

Eco Hovenier Leiden, bent u opzoek naar de beste hovenier in Leiden? Ten eerste bent u aan het juiste adres voor dé Hovenier in Leiden, Zuid-Holland. Elke dag staan wij klaar om mensen te helpen bij het verbeteren en aanleggen van de meest prachtige tuinen. Van een duurzame tuin tot aan een groene tuin in een bepaalde stijlsoort, bij ons is vrijwel alles mogelijk.

Ten tweede door te kiezen voor een natuurlijke tuin, weet u zeker dat u voorzien bent van een plekje waar u even tot uzelf kunt komen. Laat u onder dompelen in de natuur, hierdoor zult u eindelijk even een momentje voor uzelf kunnen hebben. Laten we eens bekijken wat ons als eco Hovenier Leiden zo bijzonder maakt. 

Visie hovenier Leiden: een groene wereld

Binnen ons hoveniersbedrijf vinden wij het belangrijk dat er oog is voor de natuur. Immers zijn er steeds meer mensen die helaas voor een tuin met alleen bestrating kiezen. Wij willen hier afstand van nemen, als Hovenier in Leiden zetten wij ons juist in voor een groene tuin vol met leven. Bovendien, als u voor een tuin van ons kiest, dan weet u zeker dat er alleen maar natuurlijke en/of verantwoorde producten gebruikt zullen worden.

Dit zorgt ervoor dat u op een duurzame manier een nieuwe tuin kunt laten aanleggen. Bij ons kunt u voor een groot scala aan mogelijkheden terecht, van het ontwikkelen van een stadstuin tot aan het aanleggen van een nieuwe patio. Door samen om de tafel te gaan zitten, zullen we proberen om uw droomtuin realiteit te laten worden. 

Vlinders Atlanta op centranthus ruber in leidse stadstuin

Duurzame aanleg van uw tuin – Hovenier Leiden

Kiest u ervoor om een stadstuin, een binnentuin of voor eenieder ander soort tuin, dan zal u verzekerd zijn van een duurzame en groene aanpak. Op wat voor manieren weet u dat wij duurzaam te werk gaan? Op de eerste plaats veroorzaken wij zomin mogelijk geluidsoverlast, hierdoor zal de omgeving nauwelijks gestoord worden tijdens het aanleggen van de tuin.

Tevens zorgen wij ervoor dat er geen gifstoffen worden gebruikt bij de aanleg en ook onderhoud van uw tuin. Naast het feit dat wij altijd rekening houden met het leven bij u in de tuin. Dit zorgt ervoor dat u op een eenvoudige wijze voorzien bent van een eco tuin, zonder dat het natuurlijke evenwicht verstoord raakt. Een ander belangrijk onderdeel van onze aanpak is, het gebruik van verantwoorde materialen. Lees meer over de 7 feiten van ons bedrijf

vlek_1

De voordelen van ons als eco Hovenier Leiden

Voordat we ingaan op de mogelijke tuinen die wij voor u kunnen aanleggen, is het belangrijk om even de voordelen van ons als Hovenier in Leiden door te nemen. Op die manier weet u beter wat u te wachten staat:

  • Een duurzame aanpak – Onze duurzame aanpak maakt ons uniek op het gebied van tuinen, door te kiezen voor ons als Hovenier Leiden zal u uw tuin op een duurzame manier laten aanleggen
  • Professioneel & ervaren – Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij alles op het gebied van de verschillende soorten beplanting en mogelijkheden. Dit komt het aanleggen van uw tuin ten goede. 
  • Persoonlijke aandacht – Wij gaan net zolang door totdat u tevreden bent, het is immers wel de bedoeling dat u voorzien bent van een tuin die aansluit bij wat u in gedachten heeft.

Wij zijn aangesloten bij TuinKeur, het kwaliteitskeurmerk voor Hoveniers. 

Kiest u voor een stadstuin, voor de binnentuin of toch de patio?

U kunt ervoor kiezen om een stadstuin aan te laten leggen. Een stadstuin is een uitstekende manier om een eigen plekje te creëren. Ook al bevindt u zich in stedelijk gebied. Wij zullen er altijd voor zorgen dat de stadstuin voldoende leven naar uw tuin weet te halen. Hier kunt u denken aan bijvoorbeeld vlinders of bijtjes. Het prettige van een stadstuin is dat u op een eenvoudige manier uw woning naar het volgende niveau kan tillen. Dit zonder dat u hiervoor altijd een enorme investering hoeft te maken of dat u veel grond nodig heeft.

Mensen die geen tuin bij hun woning hebben zullen nog steeds de mogelijkheid hebben om wat meer groen naar binnen te halen. Dit is door te kiezen voor een binnentuin of een aangekleed balkon. Dankzij een binnentuin weet u zeker dat u ongestoord van de natuur kunt genieten, ook al zit u niet echt buiten.

Voor het aanleggen van een patio bent u bij ons aan het juiste adres. Een groot voordeel van een patio is dat u het plekje om te zitten kunt combineren met een stukje natuur. Dit maakt het een heerlijke plek om uw visite te ontvangen of om zelf even tot rust te komen met een boekje op schoot.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden voor het aanleggen van uw tuin. Het handigste is dus om even contact op te nemen met ons als eco Hovenier Leiden, zo weet wat de mogelijkheden zijn.

Ga voor inspiratie naar Hortus

De beste manier om inspiratie op te doen is, door een bezoekje te brengen aan de oudste botanische tuin van Nederland, de Hortus botanicus in Leiden. In deze botanische tuin vindt u de meest prachtige bloemen. Van tulpen tot aan lavendel, van bollen tot aan heesters.

Tijdens uw bezoek aan deze tuin weet u zeker dat u een hoop nieuwe inzichten op zult doen. Nieuwe inzichten zullen zeker ten goede komen tijdens het overleggen met onze eco hovenier in Leiden. Misschien komt u wel bepaalde bloemen tegen die u echt graag terug wilt zien bij u in de tuin, hier komt u alleen achter door zelf een bezoekje te brengen aan deze prachtige plek.

Hovenier Leiden legt groene border aan

Zien we u binnenkort terug?

U kunt via onze site vandaag nog een afspraak maken met ons – Hovenier Leiden. Dankzij deze mogelijkheid kunt u binnen no time samen met ons om de tafel zitten om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wilt u nog meer informatie omtrent onze diensten dan raden wij aan om zeker even op de site te blijven rondneuzen, hier vindt u namelijk nog veel meer informatie die van belang kan zijn. Bent u binnenkort ook voorzien van de tuin van uw dromen, de tuin waar u al die tijd al behoefte aan had?