Eco hovenier Katwijk - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Eco hovenier Katwijk 

Hovenier Katwijk

Uw tuin onder handen laten nemen is een van de beste investeringen die u maar kunt maken. Door uw tuin aan te passen, zult u een plekje voor uzelf kunnen maken. Wij staan altijd voor u klaar voor het aanleggen en ontwikkelen van alle mogelijke soorten tuinen. Voor u het weet bent u voorzien van een prachtige tuin bij uw woning. Laten we eens bekijken wat ons als eco Hovenier in Katwijk zo bijzonder maakt.

Duurzaamheid & groen

Wellicht is uw tuin voorzien van een hele hoop stenen. Als dit het geval is, dan is het tijd om hier verandering in te brengen. Het is helemaal niet goed voor de natuur en voor de dieren om een tuin te hebben met alleen maar stenen. U doet er dan ook verstandig aan om te kiezen voor een biologische en duurzame tuin. Wij zijn voor een groene wereld, groen is nu eenmaal dé manier om de natuur er weer bovenop te helpen. Dankzij ons als eco hovenier in Katwijk kunt u hier aan voldoen!

Hovenier plant nieuwe beplanting in Katwijkse tuin
Koolwitje op Nepeta Faassenii in Katwijkse tuin

De duurzame hovenier in Katwijk

Als u op zoek bent naar een natuurlijke manier om uw tuin onder handen te laten nemen dan hebben we goed nieuws. Bij ons bent u namelijk aan het juiste adres voor de aanleg van een duurzame tuin. Dankzij onze duurzame werkzaamheden zult u geen inbreuk maken op de rest van de omgeving. Zo maken wij alleen maar gebruik van natuurlijke producten, giftstoffen zijn uit den boze. Het is mogelijk om vrijwel iedere soort tuin te realiseren. Deze ruime keuzemogelijkheden maken ons bedrijf dan ook zo bijzonder. Een persoonlijke tuin laten maken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

vlek_1

Kies voor ons als eco Hovenier in Katwijk

We begrijpen maar al te goed dat u wilt weten wat de voordelen zijn die wij u te bieden hebben. Om het u wat makkelijker te maken, hebben we ze hieronder op een rijtje gezet:
• Professioneel en ervaren – Iedere tuin die wij aanleggen wordt gecontroleerd en aangelegd door een professionele en ervaren hovenier.
• Duurzame werkwijze – Wij zijn al voor een lange tijd actief op het gebied van de aanleg van duurzame tuinen. Ons oog voor de natuur maakt ons dan ook zo uniek.
• Aandacht en contact – Persoonlijke aandacht staat bij ons op één. We bekijken altijd wat u zou willen realiseren bij u in de tuin voordat we aan de slag gaan.

Mogelijkheden bij ons als Hovenier in Katwijk

Als u uw tuin wilt voorzien van een duurzame en natuurlijke uitstraling dan kunt u vandaag nog contact met ons opnemen. Katwijk staat ook wel bekend als een badplaats. Dit maakt het dan ook een zeer leuk idee om hierop in te spelen. Bij het aanleggen van de tuin kunnen wij rekening houden met bepaalde plantensoorten. Op die manier sluit de tuin aan bij de rest van de omgeving. Aangezien Katwijk een vissersdorp is van oudsher zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om een unieke uitstraling mee te geven aan de betreffende tuinen. Wil u meer te weten komen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, dan raden wij u aan om vandaag nog contact op te nemen voor meer informatie, zo ziet u gelijk wat u kunt verwachten.

Katwijk kan veel groener

We overdrijven niet wanneer we zeggen dat Katwijk een van de minst groene gemeentes is van ons land. Uit onderzoek van RTL volgt dat deze gemeente zeer laag scoort op het gebied van natuur en duurzaamheid. Gelukkig is het mogelijk om hier zelf een steentje aan bij te dragen. Dit is door een biologische en duurzame tuin aan te leggen. De gemeente van Katwijk is de laatste tijd flink aan het werk gegaan om tuinieren populairder te maken. Zo is er op dit moment een speciaal kenniscentrum te vinden waar u langs kunt gaan voor de beste adviezen op het gebied van tuinieren. Hier kunt u altijd een keer binnenlopen wanneer u meer te weten wilt komen over bepaalde planten. Ook krijgt u hier tips en tricks voor het aantrekken van leven bij u in de tuin. Een tuin zonder vlinders en bijtjes, dat kan natuurlijk niet!

Natuurlijke border in Katwijk

Dé eco hovenier in Katwijk 

Hierboven heeft u al kunnen zien dat de tuinen in Katwijk echt aan verandering toe zijn. Door de keuze te maken voor een biologische en duurzame tuin, kunt ook u meehelpen om de wereld wat groener te maken. Wij staan voor u klaar voor alle werkzaamheden die te maken hebben met tuinen. Als hovenier in Katwijk zetten wij ons in voor tuinen die passen bij u als persoon. Wilt u meer te weten komen over ons als hovenier in Katwijk of zou u graag een afspraak willen maken, dan vindt u op de site alles wat u nodig hebt. Laat ons u helpen om de tuin van uw dromen te realiseren.