Eco hovenier Hoofddorp | De hovenier met een groen hart | De Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Eco hovenier Hoofddorp

Hovenier Hoofdorp

Hovenier Hoofddorp – Ook op zoek naar een hovenier in Hoofddorp? Wij zijn dé hovenier in de regio Haarlemmermeer. Elke dag zetten wij ons in om Nederland net even wat groener te maken. Van een duurzame tuin tot aan een groene tuin in een bepaald soort stijl, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kiest u voor een natuurlijke tuin dan weet u zeker dat u een tuin hebt waar u even tot rust kunt komen. Laten we eens bekijken waarom u zou moeten kiezen voor ons als hovenier in Hoofddorp.

De natuur een handje helpen

Als hovenier Hoofddorp zetten wij ons natuurlijk altijd in voor een groene wereld. De laatste tijd zien we dat Nederland alleen niet meer zo groen is dan voorheen, al helemaal in een plaats als Hoofddorp. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, als hovenier in Hoofddorp zetten wij ons juist in voor een groene tuin vol met leven. Dankzij onze tuinen zal u de natuur een handje kunnen helpen. Al onze tuinen worden namelijk op een natuurlijke manier aangelegd en zorgen voor een bron van leven in de omgeving. Door samen met u om de tafel te gaan zitten, brengen we al uw wensen en ideeën in kaart.

hovenier aan het werken - Hovenier Hoofddorp
Hovenier Hoofddorp

Duurzame tuin voor uw woning – Hovenier Hoofddorp

Maakt u de keuze voor een stadstuin, een binnentuin of toch voor een grotere tuin? Het maakt allemaal niet uit, vrijwel alles is namelijk mogelijk bij ons als Hovenier in Hoofddorp. De tuin wordt aangelegd zonder dat de omgeving en de dieren hier last van hebben, dit zorgt voor een duurzaam karakter. Minimale geluidsoverlast, geen giftige producten en geen afbreuk aan de omgeving. Dat is waar wij als Hovenier Hoofddorp ons altijd weer voor inzetten.

vlek_1

Eco hovenier Hoofddorp – Onze voordelen

Het is belangrijk dat u weet wat de voordelen zijn die wij u te bieden hebben. Op die manier weet u beter wat u te wachten staat:

Een duurzame aanpak – Zoals we al even hebben benoemd staan wij bekend om onze duurzame aanpak, een aanpak die respect meebrengt voor de omgeving.

Professioneel & ervaren – Onze jarenlange expertise en ervaring zorgt ervoor dat u zeker weet dat de tuin aan alle mogelijke wensen zal voldoen.

Persoonlijke aandacht – Ons doel is om uw woning te voorzien van een prachtige tuin, we gaan dan ook net zo lang door totdat jij als klant tevreden bent.

Groen in opkomst

Gelukkig zien we dat er steeds meer mensen zijn in Hoofddorp die behoefte hebben aan groen. Door deze toenemende vraag zijn we met z’n allen in staat om Hoofddorp weer van een groen karakter te voorzien. Zo wordt er op dit moment gewerkt aan een groot park waar iedereen gratis heen kan gaan voor ontspanning en recreatie. Dit park, ook wel het PARK21 park, beslaat ruim 1.000 aan hectare grond.

Ook wordt er met de aanleg van PARK21 geprobeerd om het platteland en de stad te verbinden. Deze projecten zijn allemaal gericht op de jongeren in dit gebied, vandaar ook de naam. Door de aanleg van deze groene gebieden hoopt Hoofddorp dat zij het aantal plekken met bestrating toch even wat naar beneden kunnen halen. Dit zijn natuurlijk ontwikkelingen waar wij als hovenier Hoofddorp erg blij mee zijn. Vandaar dat we hopen dat ook u meehelpt richting een groene wereld door te kiezen voor een groene tuin. Samen helpen we Nederland naar een groene toekomst.

Veel keuzemogelijkheden

Vrijwel alles is mogelijk bij ons als hovenier in Hoofddorp. Deze ruime mate aan mogelijkheden zorgt er dan ook voor dat u voorzien kunt zijn van een tuin die past bij wat u zoekt. Of u nu op zoek bent naar een tuin met een klassieke uitstraling of aan een moderne tuin. Samen met u zullen we om de tafel gaan zitten om te bekijken wat u precies wilt bereiken in de tuin. Door de opkomende groene omgeving in Hoofddorp zijn er meer dan genoeg plekken waar u inspiratie op kunt doen. U kunt natuurlijk altijd even bij ons op de site kijken als u een glimp op wilt vangen van wat u kunt verwachten bij ons hoveniersbedrijf.

Boomstammenstapel in hoofddorpse tuin

Ook op zoek naar een Hovenier Hoofddorp? 

U kunt via onze site vandaag nog een afspraak maken met ons als eco Hovenier Hoofddorp. Dankzij deze mogelijkheid zal u binnen no time de tuin van uw dromen hebben. Wilt u nog meer informatie omtrent onze diensten? Het is handig om hier even op de site zelf rond te te snuffelen. Hier staat namelijk nog veel meer informatie op dat van belang kan zijn bij het maken van een keuze. Zien we u binnenkort ook terug bij ons als hovenier in Hoofddorp? Dankzij een duurzame tuin kan ook u de natuur een handje helpen!