Eco hovenier Hillegom - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Eco hovenier Hillegom

Hovenier Hillegom

Ieder jaar zijn er weer een hele hoop mensen die graag hun tuin een keer onder handen zouden willen nemen. Bij hovenier Hillegom bent u op de goede plek beland voor de beste hovenier. Wanneer u ervoor kiest om ons als hoveniersbedrijf in te schakelen, zult u voorzien zijn van een sprekende tuin, in een Bollenstreekgemeente als Hillegom is een mooie tuin natuurlijk van cruciaal belang!

Een groene voetafdruk

Steeds meer tuinen in ons land zijn niet meer voorzien van genoeg groen. Gelukkig behoort Hillegom nog altijd tot een van de gemeentes waar het groen in overvloed te vinden is. Zo is de heemtuin in Elsbroek een prachtig voorbeeld van hoe mooi de natuur kan zijn in een omgeving als Hillegom.

Rens is ooit begonnen met een moestuin bij de buurvrouw en later als tiener onderhield hij een moestuin in de Vossepolder. Daarnaast heeft Rens zijn eigen showtuin bij het bedrijf.

Als hovenier Hillegom kunnen wij u helpen bij het aanleggen van de tuinen. Wij proberen om uw tuin van een groene uitstraling te voorzien. Een uitstraling die perfect aansluit bij de omliggende natuur. Dit zorgt ervoor dat uw tuin een bron van leven zal worden.

Hovenier uit Hillegom plant nieuwe bodembedekker
Zonnehoed in border in hillegomse showtuin

Een duurzame hovenier in Hillegom

Door voor ons te kiezen als Hovenier in Hillegom weet u zeker dat u een biologische en duurzame tuin zult laten aanleggen. Bij het aanleggen van uw tuin letten wij altijd op de omgeving. Wij gebruiken geen giftige stoffen en we zorgen ervoor dat de dieren geen last hebben van de aanleg van de tuin. Duurzaamheid is vandaag de dag natuurlijk van cruciaal belang. Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat iedereen in de gemeente Hillegom voorzien kan zijn van de tuin van zijn of haar dromen.

vlek_1

De voordelen van ons als eco hovenier in Hillegom

Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen op een rijtje die u zult ondervinden bij het kiezen voor een duurzame tuin van ons als hovenier in Hillegom:
• Duurzaamheid staat centraal – Het aanleggen van een tuin in Hillegom moet op een duurzame manier gebeuren. Dit is dan ook de reden dat wij duurzaamheid zeer hoog in het vaandel hebben staat.
• Kennis, ervaring & expertise – Kiest u voor ons dan weet u zeker dat u te maken hebt met een professioneel hoveniersbedrijf, dit biedt nét even een extra waarborg.
• Aandacht voor u – De tuin moet aansluiten bij wat u zoekt, vandaar dat wij altijd zeer nauw persoonlijk contact hebben om te overleggen wat er moet gebeuren.

Een eco tuin aanleggen in Hillegom

Als het aankomt op het aanleggen van een nieuwe tuin zijn er talloze mogelijkheden waar u voor kunt kiezen. Het leuke aan de gemeente Hillegom is dat er flink gepromoot wordt om de natuur een handje te helpen. Zo kunt u bijvoorbeeld op de site van de gemeente tips vinden voor het aanleggen van een duurzame tuin. Dit zijn uitstekende tips voor de mensen die het leuk vinden om wat meer leven toe te voegen aan hun tuin. Zo vindt u onder andere tips voor het aantrekken van bijen en vlinders.

Mensen die graag comfort en tuinieren willen combineren, hebben de optie om een tuin te maken met een combinatie van verschillende kenmerken. Zo is een tuin met een deel tuin en een gedeelte gras prachtig om contrast aan te brengen en om tot rust kunt komen. Wij bekijken altijd wat u wilt bereiken voor uw woning. Van de keuze voor de planten tot aan het aanleggen van bepaalde bloemenperken, we gaan net zo lang door totdat alles geheel naar wens is. Het belangrijkste van een tuin is immers dat het aansluit bij wat u zelf leuk vindt!

Een groene gemeente

In Hillegom vinden we gelukkig nog een hele hoop groen, het is dan ook echt een van de mooiste plekken van ons land. Wist u dat dit een van de gemeentes is waar u de meest prachtige bloementuinen kunt vinden? Het is immers echt een bollenstreek. Een tijdje geleden heeft de gemeente Hillegom langs enkele grote wegen bij- en vlinder vriendelijke planten aangebracht. Dit is natuurlijk een super goed initiatief, het laat zien dat ook de gemeente zich inzet voor een duurzame en groene omgeving. Voor de mensen die er wonen is het natuurlijk ook prachtig om te zien, zij kunnen tijdens het fietsen genieten van een prachtig uitzicht. Dit zouden meer gemeentes moeten doen!

Jonge tuinman uit Hillegom geeft planten water

Zien wij u binnenkort ook? 

Mocht u ook uw tuin onder handen willen laten nemen, dan raden wij aan om vandaag nog een afspraak te maken met ons voor de aanleg. Wij gaan samen met u om de tafel zitten om uw ideeën op papier te krijgen. Voor u het weet bent u voorzien van een tuin waar u met veel plezier in zult zitten. Voor info kunt u natuurlijk altijd bij ons op de site kijken. Ook kan u altijd even bellen als u wat meer te weten wilt komen over de diensten die wij u te bieden hebben.