Hovenier Helpt 2016 krant - Hoveniersbedrijf Rens de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Hovenier Helpt 2016 krant

Het goede en groene doel Hovenier Helpt willen graag onder de aandacht brengen in de bollenstreek. Omroep Bollenstreek heeft de actie al opgepikt net zoals de krant. Hoe meer hulpbehoevende mensen wij als hoveniers kunnen helpen des te beter!

Actie Hovenier Helpt!

Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt! Een week lang zetten hoveniers hun vakmanschap in om andere mensen te helpen. Verras bijvoorbeeld je buurvrouw die slecht ter been is met een hovenier die haar tuin komt verzorgen. Hovenier Helpt wanneer u een goede daad wil doen! Of het nu het vergroenen of opknappen van een tuin is, u kunt een project aanmelden op www.hovenierhelpt.nl.

Hoveniersbedrijf Rens de Rooij steunt Hovenier Helpt

De heer de Rooij namens Hoveniersbedrijf Rens de Rooij: ‘Het is prachtig om mijn vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen Nederland groener maken! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen.’ Door heel het land staan hoveniers klaar om te helpen. Wij bieden onze tuinhulp aan een hulpbehoevende uit de bollenstreek. Ze zetten zich in voor meer tuinplezier en een groener Nederland. De week van ‘Hovenier Helpt’ is van maandag 26 september t/m zaterdag 1 oktober.

Heeft u een project voor Hovenier Helpt?

Meld uw project vóór 1 september aan op de website www.hovenierhelpt.nl. Deze moet binnen een dag uit te voeren zijn door een hovenier. Een week voor Hovenier Helpt begint wordt bekend of uw project bij de selectie zit. Hoe deze selectie in zijn werk gaat wordt toegelicht op de website.