Eco hovenier Heemstede - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Eco hovenier Heemstede

Hovenier heemstede

Het onder handen laten nemen van uw tuin in Heemstede is een van de beste investeringen die u maar kunt maken. Door uw tuin naar het volgende niveau te brengen, zult u voorzien zijn van een heerlijk plek waar u echt even helemaal tot rust kunt komen. Wij zullen altijd voor u klaarstaan voor het aanleggen en ontwikkelen van alle mogelijke soorten tuinen. Onze hoge mate van expertise en onze persoonlijke insteek, zorgen ervoor dat u binnen no-time voorzien bent van een prachtige tuin bij uw woning. Laten we eens bekijken wat ons als Hovenier in Heemstede zo bijzonder maakt.

Wij staan voor een groene wereld

Wellicht heeft u op dit moment een tuin waar een hele hoop stenen liggen. Als dit het geval is, dan bent u zeker niet de enige, de laatste tijd zijn er namelijk een hele hoop mensen die kiezen voor bestrating in plaats van beplanting. Wist u echter dat dit helemaal niet goed is voor de natuur en voor de dieren bij u in de omgeving? U kunt veel beter voor een biologische en duurzame tuin kiezen. Wij zijn voor een groene wereld, een wereld waar meer tuinen vol staan met de meest prachtige planten en bloemen. Dit zorgt ervoor dat u een bron van leven kunt creëren bij u in de tuin, dat is toch veel mooier?

Hovenier Heemstede plant border af
Vlinderstruik met distelvlinder tuin heemstede

De duurzame hovenier in Heemstede

Wanneer u op een duurzame manier uw tuin onder handen wilt laten nemen, dan hoeft u niet meer verder te zoeken, bij gaan namelijk altijd duurzaam te werk. Dankzij onze duurzame werkzaamheden zult u geen inbreuk maken op de rest van de omgeving. Een voorbeeld is dat wij alleen maar natuurlijke producten gebruiken, bij ons treft men geen producten aan waar gifstoffen in zitten. Tevens werken wij zoveel als mogelijk met gereedschap op accu, deze produceren minder geluid en geven geen uitlaatgassen. Wij zijn in staat om vrijwel iedere mogelijke soort tuin te realiseren, deze ruime keuzemogelijkheden maken ons bedrijf dan ook zo bijzonder. Het is hierdoor immers een stuk eenvoudiger om uw tuin te personaliseren.

vlek_1

Waarom zou u moeten kiezen voor ons als eco Hovenier in Heemstede

Het is altijd handig om te weten wat voordelen van een bepaald bedrijf zijn ten opzichte van de andere bedrijven in eenzelfde soort sector. Hieronder vindt u de voordelen die wij u te bieden hebben bij het aanleggen van een tuin:

Duurzaamheid en biologisch – Iedere tuin die wij aanleggen is biologisch en duurzaam, u weet hierdoor zeker dat u de natuur een handje kan helpen.

Professionele werkwijze – Wij zijn al voor een lange tijd actief op het gebied van de aanleg van tuinen. Deze hoge mate van ervaring zorgt ervoor dat wij u keer op keer weer de beste adviezen mee kunnen geven voor bij u in de tuin.

Aandacht voor u als klant – Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk. Voordat wij aan de slag gaan, zullen wij altijd bekijken wat u voor ogen heeft en wat u graag zou willen realiseren

Daarbij zijn wij aangesloten bij TuinKeur, het kwaliteitskeurmerk voor Hoveniers. 

De tuinsoorten bij ons als hovenier in Heemstede

Wanneer u een hovenier in Heemstede inschakelt voor de aanleg van een tuin voor uw woning zijn er ontzettend veel mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor de sfeervolle bloementuin of voor groene comfort tuin. Deze tuinsoorten zijn handig voor de mensen die het leuk vinden om te tuinieren. Of u laat ons het tuinonderhoud verzorgen, dan heeft u er geen omkijken meer naar. U hoeft alleen maar te genieten van alles wat groeit en bloeit. Dit zijn tuinen die ervoor zorgen dat u voorzien bent van een plekje waar u even kunt ontspannen. De tuinen zijn er in alle mogelijke soorten, dit maakt het personaliseren een stuk eenvoudiger. Zo kunt u voor een authentieke tuin kiezen, al is een moderne tuin ook erg mooi.

Naast de vele soorten stijlen tuinen zult u na moeten denken over het onderhoud voor bij u in de tuin. Als u het leuk vindt om te tuinieren en als u wel groene vingers heeft dan is het een goede optie om te kiezen voor de groene tuin. Deze tuinsoort stelt u in staat om zelf aan de slag te gaan. Mocht u nu echt helemaal niets hebben met tuinieren, dan is het mogelijk om te kiezen voor de makkelijk te onderhouden tuin. Kortom, er zijn meer dan genoeg opties waar u uit kunt kiezen. Kom daarom eens langs voor een afspraak om te bekijken wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen in de tuin.

Een prachtig bos: Groenendaals bos

Zoals u waarschijnlijk wel weet liggen er enkele prachtige bossen in de regio van Heemstede. Een van de mooiste bossen die men kan bezoeken is het Groenendaals bos. Dit bos is werkelijk waar prachtig om te zien, tijdens ieder seizoen zijn er bepaalde bloemen en planten die in de bloei staan. Mocht u van wandelen houden dan is dit sowieso een bos wat u eens gezien moet hebben, door de oppervlakte van ruim 80 hectare zijn er meer dan genoeg wandelroutes die u kunt bewandelen. Neem ook eens een kijkje bij het oude landgoed Meer en Berg, erg bijzonder om te zien. 

Fleurige bloemenborder in Heemsteedse tuin

Dé eco hovenier in Heemstede

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen, hebben wij u ontzettend veel voordelen te bieden voor de ontwikkeling en aanleg van een tuin en ook voor uw balkon of patio. Door te kiezen voor ons als Hovenier Heemstede zult u zeker weten dat u voorzien bent van een duurzame en biologische tuin waar u met veel plezier in zult verblijven. U kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie, al kunt u natuurlijk ook altijd even op de site kijken als u wat meer te weten wilt komen over ons bedrijf. Maak vandaag nog een afspraak en kies voor een nieuwe tuin, u zult er geen spijt van hebben!