Eco hovenier Haarlem | De hovenier met een groen hart | Hovenier De Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Eco hovenier Haarlem

Hovenier Haarlem – Bent u op zoek naar de beste hovenier in Haarlem? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Bij ons bent u namelijk aan het juiste adres. Wij zetten ons elke keer weer in om klanten in Haarlem te voorzien van een levendige, duurzame en vooral groene tuin.

Deze natuurlijke tuin maakt het mogelijk om keer op keer weer uw fantasie te prikkelen en om meer leven in de tuin te halen. Dit is een tuin waar u echt kunt ontspannen, één zijn met de natuur. Wat hebben wij u te bieden? Tijd om hier eens achter te komen!

Bijdrage aan een groene wereld – Hovenier Haarlem

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat er meer groen komt in de omgeving. Door ons in te schakelen als Hovenier Haarlem zal u voorzien zijn van een prachtige tuin die aan alle mogelijke eisen voldoet. Bij het maken van een tuin gebruiken wij alleen maar verantwoorde producten, producten die de natuur niet of zo min als mogelijk kunnen schaden. Met de juiste planten in de tuin, ondersteund u het ecologisch evenwicht.

Naast de natuurlijke producten weet u bij ons, als Hovenier Haarlem, zeker dat de tuinaanleg loopt zoals u het al die tijd al voor u zag. Of u nu uw tuin wilt voorzien van diervriendelijke beplanting, een fijn terras in de zon of dat u op zoek bent naar een fris, groen gazon. Samen met u gaat onze hovenier aan de slag om de tuinaanleg zo persoonlijk mogelijk te maken en voor u het weet heeft u een tuin waar u urenlang in wilt verblijven!

Hovenier met zaag - Hoveniersbedrijf de Rooij
Hommel op Echinacea binnentuin Haarlem

Oog voor de natuur – Hovenier Haarlem

Wanneer wij met uw (binnen)tuin aan de slag gaan, zullen wij altijd voorzichtig te werk gaan. Wij zorgen ervoor dat werkgeluiden worden beperkt tot een minimum en om de natuur zijn gang te laten gaan.

Dit geldt ook voor het aanbrengen van nieuwe planten of voor het onderhouden van uw tuin, wij maken nooit gebruik van gifstoffen. Dit maakt ons dé partij voor de aanleg en onderhoud van uw groene en levende tuin.

Wij houden altijd rekening met de omliggende tuinen en met de dieren die mogelijkerwijs te vinden zijn bij u in de tuin. Hierdoor kunt u uw tuin onder handen nemen, zonder dat u bang hoeft te zijn dat u het natuurlijke evenwicht verstoord.

vlek_1

Wat maakt ons als buiten Hovenier Haarlem bijzonder?

Er zijn verschillende redenen waarom het een goed idee is om ons in te schakelen als hovenier Haarlem. Om het u net even wat makkelijker te maken hebben we de grootste voordelen voor u op een rijtje gezet, zo weet u wat u te wachten staat:

  • Oog voor de natuur – zoals u hierboven heeft kunnen lezen, staan wij bekend om onze diervriendelijke en natuurlijke aanpak. Oog voor de natuur is iets wat wij echt ontzettend belangrijk vinden. Ook bij het onderhouden van tuinen houden wij rekening met dier en milieu.
  • Professionaliteit – door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat u te maken heeft met een professioneel en betrouwbaar bedrijf. Onze hoge mate van kennis en expertise komt goed van pas bij de tuinaanleg, tuinonderhoud of bij tuinrenovatie. Door te kiezen voor ons als TuinKeur Hovenier in Haarlem weet u zeker dat u uw droomtuin kunt verwezenlijken.
  • Persoonlijke insteek – wij vinden het erg belangrijk dat u voorzien bent van een natuurlijke tuin die precies aansluit bij wat u in gedachten had. De hovenier in uw tuin is sociaalvaardig en neemt de tijd om u te woord te staan. Ook ons kantoor is telefonisch en per e-mail goed bereikbaar want u krijgt altijd een reactie.
  • Keuzemogelijkheden – ons hoveniersbedrijf staat bekend om de vele keuzemogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een strakke design tuin of dat u graag een kindvriendelijke tuin wilt. Alle tuinstijlen verzorgen wij met de juiste beplanting om het geheel te laten leven en sfeer aan te brengen.

Het aanleggen van een tuin om groente te verbouwen

Een van de mogelijkheden is om een tuin aan te laten leggen voor het verbouwen van groente. Dit is een super leuke en originele manier om uw eigen voedsel te telen. Wij zijn er voor u voor het aanleggen van een zogeheten Haarlemse groentetuin.

Of u nu een eigen groentetuin wilt of dat u op zoek bent naar een grotere tuin voor meer mensen in de buurt, samen met ons weet u zeker dat uw duurzame en natuurlijke tuin de meest heerlijke groenten zal geven. Het leuke aan een tuin voor het verbouwen van groenten is dat u familie en vrienden kan verrassen met echt verse producten.

Daarnaast is het een interessante lesstof voor kinderen. Het daagt ze uit om na te denken over waar ons voedsel nou eigenlijk vandaan komt. Is een eigen groentetuin net een stap te ver en toch vindt u een moestuin interessant, neem eens kijkje bij Haarlemmermeer Kweektuin.

Meer informatie over de verschillende soorten tuinen die wij voor u aan kunnen leggen, kunt u vinden bij hovenier Haarlem op de site. Al kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om ons even te bellen, net zo makkelijk. Er is altijd een hovenier of groenliefhebber die u te woord kan staan.

Het stappenplan voor het aanleggen van uw tuin

Wanneer wij voor u aan de slag gaan om een tuin aan te leggen, zullen wij vrijwel altijd dezelfde stappen doorlopen. Als eerste bespreken wij via de e-mail of telefoon de algemene informatie en wensen door. Deze informatie verwerken wij een in dossier. Onze hovenier Haarlem zal zo voorbereid bij u op afspraak komen.

Ook proberen wij vooraf aan het gesprek een advies of prijsindicatie af te geven. Zo bent u zelf ook alvast op de hoogte van de mogelijkheden en kosten.

Op de tweede plaats maken wij een afspraak. Tijdens deze afspraak gaan we samen om de tafel zitten om te bekijken wat u graag zou willen realiseren bij u in de tuin. Wilt u bijvoorbeeld een insectenhotel laten bouwen? Of zou u het prachtig vinden om een eigen moestuin te laten maken? Wij denken altijd met u mee over wat u graag zou willen bereiken in uw tuin. Zo kunt u onder andere kiezen om een beplantingsplan op te laten stellen.

Dankzij dit plan weet u binnen no-time welke planten u kunt planten in de tuin. Na afloop krijgt u enkele handige tips en tricks voor het juiste onderhoud van de tuin. Zo weet u zeker dat u lang plezier zult hebben van uw nieuwe plekje.

Hovenier Haarlem legt diervriendelijke tuin aan in de wijk bij Haarlemmerhout

Maak snel een afspraak! Hovenier Haarlem

Wij raden zeker aan om zo snel mogelijk een afspraak te maken met ons als Hovenier in Haarlem. Op die manier bent u binnen de kortste keren voorzien van de meest professionele tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie die u maar kunt vinden.

Hier op de site vindt u nog veel meer informatie, neem dit zeker even door. Samen met onze hovenier voor het gebied in Haarlem gaat u aan de slag om uw droomtuin te verwezenlijken. U heeft de wensen en wij vertalen dit in de praktijk!