Hovenier Bollenstreek - Hoveniersbedrijf de Rooij -

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Eco hovenier Bollenstreek

Hovenier Bollenstreek

Waarschijnlijk bent u wel bekend met de Bollenstreek. U woont is deze prachtige omgeving en dit is nu eenmaal een van de meest populaire plekken van Nederland. Ieder jaar zijn er een hoop mensen, zowel Hollanders als toeristen, die naar het Keukenhof gaan. De natuur en de bloemen zitten echt in de cultuur van de dorpen in de Bollenstreek, dit is iets wat duidelijk mag zijn. Bij ons bent u aan het juiste adres als hovenier in de Bollenstreek voor het verzorgen van groene en levende tuinen. Tijd om u eens wat meer te laten zien over onze unieke werkwijze!

De bloementuin in de Bollenstreek

De Bollenstreek is de plek om te genieten van het strand en om er even echt even op uit te gaan. Het uitgebreide duingebied, het mooie polderlandschap met molens en boerderijen en in de buurt van de mooiste Nederlandse dorpen. Dit is wat de Bollenstreek zo bijzonder maakt. Van oorsprong is dit een gebied waar bloemen een ontzettend belangrijke rol spelen. In deze streek vinden we een hele hoop bloembollenvelden. De tulpenhandel is dan ook echt niet alleen iets van de Gouden Eeuw, vandaag de dag wordt er nog meer dan genoeg verhandeld. De Bollenstreek is een prachtig gebied en laten we de bloemen nu ook eens volop bloeien in de tuinen. Bollen kunnen een gazon opfleuren en ook inheemse bloemen zoals malva geeft de tuin echt kleur. 

Hovenier aan het werk in de Bollenstreek
Distelvlinder in de bollenstreek

Het aanleggen van een duurzame tuin in de Bollenstreek

Mocht u ervoor kiezen om uw tuin te voorzien van een duurzaam karakter, dan zijn wij er om u hier mee te helpen. Wij staan als hovenier Bollenstreek bekend om onze duurzame werkwijze. Deze werkwijze houdt bijvoorbeeld in dat wij bij het aanleggen van de tuin geen gebruik maken van producten waar giftige stoffen in zitten. Daarbij kiezen wij bewust voor verantwoorde producten. Alle materialen die door ons worden gebruikt, zijn zoveel mogelijk van natuurlijke aard. Daar komt ook nog eens bij dat wij bij het aanleggen rekening houden met de omgeving. Wij zijn bewust van uw omgeving en die van de buren. Geluidsoverlast proberen wij te minimaliseren, door onder andere gebruik te maken van gereedschap op accu’s. Op ons bedrijfspand worden de accu’s opgeladen door zonnepanelen. Beplanting en uw tuingeluk vormen de belangrijkste peilers in de aanleg van de tuin. 

vlek_1

Realiseer uw droomtuin!

Als hovenier in de Bollenstreek staan wij voor u klaar voor het realiseren van een groot aantal tuinstijlen. Mocht u de ruimte hebben, dan kunt u ervoor kiezen om uw woning te voorzien van een prachtig uitgestrekte groene en kleurrijke tuin. Dit is een uitstekende manier om uw woning een luxe uitstraling mee te geven en om u van een plek te bieden waar u kunt ontspannen. 

Van bloementuin tot duintuin

Nu is het naast de reguliere tuin natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een speciaal soort tuin. Zo staan de plaatsen Noordwijk en Noordwijkerhout bekend om hun duinachtig gebied. Door een strandtuin te maken, kunt u de natuur uit de directe omgeving op een eenvoudige manier dicht bij huis halen. Loopt u al een tijd rond met een bepaald idee dan kunt u altijd contact opnemen met ons om te bekijken of dit mogelijk is. Vrijwel niets is onmogelijk bij ons als hovenier in de Bollenstreek!

Tuinontwerp laten maken

Wilt u een uitgekiend plan voor de aanleg van uw tuin? Kies voor een 3D tuinontwerp van Natuurlijk Tuinontwerp. Door middel van het tuinontwerp heeft u een perfecte basis voor de aanleg van uw levende tuin. 

Waar op letten bij een tuinaanleg?

Bij het realiseren van een bepaalde stijl tuin is het van belang dat u met enkele zaken rekening houdt. Op de eerste plaats zult u na moeten denken over de soort tuin die u wilt realiseren. U hoeft natuurlijk niet precies te weten wat u wilt, maar een beeld vormen zal ons als hovenier in de Bollenstreek goed op weg helpen. 

Sfeerbeelden

Een moodboard maken is een advies dat wij u kunnen geven. Knip uit tuinmagazines de sfeerbeelden die bij u passen. Of wat dacht u van Pinterest, dat helpt u daar heel handig bij. Om ervoor te zorgen dat het daadwerkelijke ontwerp en/of tuinplan aansluit bij wat u zoekt, zullen wij altijd met u een afspraak inplannen. Tijdens deze afspraak zetten wij uw eisen en wensen op een rijtje, hiermee kunnen we vervolgens een plan van aanpak opstellen. 

Beplanting

Op de tweede plaats zult u moeten nadenken over de soort planten die u terug wilt laten komen in de tuin. Wilt u vlinders, vogels en bijtjes naar uw tuin lokken? Dat kan alleen als u de juiste beplanting in de tuin laat aanbrengen. Vandaar dat onze beplantingsspecialist u daar graag bij helpt. Immers de beplanting is de basis van uw tuin!

Nog meer tips voor de aanleg van uw tuin leest u hier

Maak vandaag nog een afspraak

Wij raden u zeker aan om vandaag nog een afspraak in te plannen, dit zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk uw droomtuin kunt realiseren. Kiest u om ons in te schakelen als hovenier in de Bollenstreek, dan zult u de volgende voordelen ervaren:

• Professionele tuinaanleg door ervaren hoveniers
• Persoonlijke aandacht voor uw wensen en eisen
• Duurzame en natuurlijke werkwijze
• Beplantingsspecialist voor de juiste beplanting in uw tuin

Meer informatie kunt u vinden bij ons op de website. Direct in contact komen bel ons tijdens kantooruren op 0252-684923. Laat ons u helpen als hovenier in de Bollenstreek om een prachtige en duurzame tuin te realiseren!

Hovenier Bollenstreek aanleg natuurlijke tuinen