Eco hovenier Aerdenhout - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Eco hovenier Aerdenhout

Hovenier Aerdenhout

Ieder jaar zijn er weer een hele hoop mensen die graag hun tuin een keer onder handen zouden willen nemen. Deze ontwikkeling is natuurlijk erg goed want een tuin moet namelijk wel aan al uw verwachtingen voldoen. Bij ons bent u op de goede plek aanbeland voor de beste Hovenier in Aerdenhout. Wanneer u kiest voor ons hoveniersbedrijf weet u zeker dat u voorzien zal zijn van de hoogste kwaliteit die men maar kan vinden op het gebied van tuin. Om u wat meer te laten zien over ons bedrijf zullen wij u hieronder wat meer laten zien over wat u bij ons kunt verwachten!

Een groene voetafdruk

Steeds meer tuinen in ons land hebben meer bestrating dan groen. Dit is zorgelijk, het is namelijk helemaal niet goed voor de omgeving wanneer uw tuin geen enkele beplanting heeft. Als hovenier in Aerdenhout staan wij bekend om onze groene voetafdruk. Wat bedoelen wij hiermee? Wij proberen om uw tuin van een groene uitstraling te voorzien, een uitstraling die past bij de wonderlijke wereld van de natuur. Zo kunnen wij er onder andere voor zorgen dat uw tuin aantrekkelijk wordt voor vlinders en andere insecten. Dit zorgt voor veel meer leven bij u in de tuin. Zo’n groene tuin is toch veel gezelliger dan een tuin waar alleen maar stenen liggen?

Een duurzame eco hovenier in Aerdenhout

Door voor ons te kiezen als eco Hovenier Aerdenhout, zal u verzekerd zijn van een biologische en duurzame aanleg. Bij het aanleggen van uw tuin houden wij altijd rekening met de natuur en met de dieren bij u in de buurt. Wij gebruiken geen giftige stoffen, wij zorgen niet voor zware geluidsoverlast en wij houden altijd de natuurlijke balans in de gaten. Dit stelt u in staat om voorzien te zijn van een nieuwe tuin die er prachtig bij zal liggen en die ook nog eens duurzaam is. Kiest men voor ons hoveniersbedrijf, dan zijn er talloze mogelijkheden waar uit gekozen kan worden. Deze mogelijkheden maken het een stuk eenvoudiger om een tuin te realiseren die past bij wat u in gedachten had.

vlek_1

De voordelen van ons als Hovenier in Aerdenhout

U wilt natuurlijk wel weten wat de voordelen zijn die wij als Hovenier in Aerdenhout voor u te bieden hebben. Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen op een rijtje, dit zijn de kernwaarden die wij altijd weer weten te hanteren binnen ons bedrijf:

Duurzaamheid op nummer een – Het is al even kort aan de orde gekomen, maar een korte herhaling kan geen kwaad. Bij het aanleggen van een tuin door ons zal u op een duurzame en biologische manier te werk kunnen gaan.

Kennis, ervaring & expertise – Door de hoge mate van kennis en expertise bent u verzekerd van professioneel advies, advies wat u altijd weer kunt toepassen voor bij u in de tuin.

Aandacht voor uw wensen – Een tuin moet aan al uw verwachtingen voldoen, dit is dan ook de reden dat wij altijd met u om de tafel gaan zitten om te bekijken wat u graag zou willen realiseren bij u in de tuin.

Daarbij zijn wij aangesloten bij TuinKeur, het kwaliteitskeurmerk voor Hoveniers. 

Wat voor tuin wilt u aanleggen?

Als het aankomt op het aanleggen van een nieuwe tuin, zijn er talloze mogelijkheden waar u voor zou kunnen gaan. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle mogelijke soorten tuinen, deze hoge mate van vrijheid is wel zo prettig bij het aanleggen van uw tuin. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een strakke of een design tuin met ruimte voor groen aan te leggen. Dit zijn uitstekende opties voor de mensen die het leuk vinden om anders te zijn en echt out of the box te denken. Het zijn tuinsoorten die maar beperkt voorkomen in ons land, hierdoor weet u zeker dat u uniek zult zijn. Een strak design met veel groen, dat klinkt tegenstrijdig maar het kan heel goed samengaan. 

Mensen die graag comfort en tuinieren willen combineren, kunnen ervoor kiezen om een luxe veranda te laten maken. Een veranda is een prachtig plekje waar u even uzelf kan zijn en tot rust kan komen. Tevens is het aanleggen van een veranda een uitstekende manier om uw woning uit te breiden, zonder dat u hiervoor een gehele aanbouw hoeft te realiseren. Wij houden bij het ontwikkelen en aanleggen van de tuinen altijd rekening met wat u in gedachten heeft. Dit zorgt ervoor dat u na het zien van de tuin gelijk een lach op uw gezicht krijgt. Het is immers een tuin geworden die precies lijkt op tuin uit uw dromen.

De oorsprong van Aerdenhout

In Aerdenhout vind men ontzettend mooie woningen, het is dan ook echt een van de mooiste plekken van ons land. Wist u dat de naam Aerdenhout komt van ‘Den Anderen Hout’? De benaming Aerdenhout hield in dat het een ander houtsoort was dan het hout uit Haarlem. Met hout bedoelen we hier natuurlijk niet letterlijk een blok hout, maar de bosstreek. Omdat mensen nog wel eens Haarlemmerhout verwarde met het gebied wat nu Aerdenhout is, hebben ze gekozen om deze plek een nieuwe naam te geven. Toch leuk om te weten! Over de jaren heen is het dorp uitgegroeid tot een oase van rust. We vinden in de omgeving nog altijd een hele hoop bossen, deze zijn al die jaren overgebleven. Deze bosrijke omgeving geeft het een rustieke en bijzondere uitstraling mee, dit maakt het een ideale plek om een natuurlijke tuin te realiseren door ons als eco Hovenier in Aerdenhout.

Bedrijfstuin ontwerpen

Zien wij u binnenkort ook? 

Mocht u ook uw tuin onder handen willen laten nemen dan raden wij aan om vandaag nog een afspraak te maken met ons als Hovenier in Aerdenhout. Wij zullen ervoor zorgen dat u na het project een tuin zult hebben die aansluit bij al uw verwachtingen en eisen. Voor u het weet heeft u een tuin waar u met veel plezier in zult zitten. Voor info kunt u natuurlijk altijd bij ons op de site kijken, al kunt u ons voor vragen ook altijd bellen. Zien wij u binnenkort terug bij ons hoveniersbedrijf in Aerdenhout?