Groene tuin laten aanleggen - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Als we zeggen dat Nederland wel wat groener mag dan zou dit een understatement zijn. Ten eerste is Nederland namelijk een prachtig land waar een grote verscheidenheid aan dieren leven. Van egels tot aan merels, van vlinders tot aan bijen.

De beste manier

De beste manier om de natuur wat dichter naar huis te halen is door een groene tuin aan te laten leggen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de aanleg van deze groene tuinen. Benieuwd hoe ook u een duurzame groene tuin kunt laten aanleggen? Lees dan snel verder, wij laten het u hieronder zien!

Uw droomtuin realiseren

Hovenier legt groene tuin aan
Hovenier plant een groene tuin af

Kortom, veel mensen hebben een bepaalde droomtuin in gedachten. De een houdt van rozen, de ander houdt van veel groen. Daardoor is er een verscheidenheid aan opvattingen en wensen, en is het van belang dat er goed gekeken wordt naar wat u persoonlijk in de tuin wilt hebben. Daarom is dit dan ook de reden dat wij altijd in gesprek gaan om te bekijken wat er gerealiseerd moet worden.

Maar het aanleggen van een groene tuin is nu eenmaal niet zomaar iets, het is een proces waar aardig wat tijd en werk in zal gaan zitten. Door middel van het persoonlijke contact tijdens het kennismakingsgesprek weet u zeker dat alles aan zal sluiten bij wat u al die tijd al in gedachten had.

De kosten voor een groene tuin

Een groene tuin is in aanschaf zeker niet duurder dan een ‘standaard’ tuin. Desondanks is het vrij lastig om zomaar een indicatie te geven voor de kosten van een groene tuin. Dit komt met name door het feit dat iedere tuin anders is, lang niet iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen. Het handigste is daarom om gebruik te maken van onze offertemogelijkheid. Door ons mede te delen wat u graag zou willen, zijn wij in staat om een totaalplaatje op te stellen voor de aanleg van de groene tuin. Uiteraard houden wij hierbij rekening met wat u graag zou willen.

Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die een stuk van de tuin willen verhogen of die een speciaal bloemenperkje aan willen leggen. Door samen te overleggen komen wij altijd met een offerte op maat, hierdoor weet u precies aan wat voor kosten u zal moeten denken.

Groene tuin aangelegd
Border met Bergamotplant, Ereprijs en Mahoniestruik

Talloze mogelijkheden voor de groene tuin

Als het aankomt op tuinieren en het aanleggen van een tuin bestaan er wel honderden mogelijkheden. Wellicht wilt u graag een strakke tuin met mooi onderhouden rozenstruiken. Of misschien mag het van u wel wat losser en laat u de natuur het werk doen. Door deze vele mogelijkheden voor het laten aanleggen van een tuin is er altijd een die bij uw persoonlijke wensen past.

Impressies en beeld

Mocht u trouwens een indruk willen van onze mogelijkheden voor de groene tuin dan zit u hier op de site wel goed. Op deze pagina kunt u talloze foto’s vinden van projecten die wij in het verleden hebben mogen realiseren bij de mensen thuis. Misschien staat er wel iets tussen wat bij u een bepaalde snaar weet te raken. Door dit door te kijken heeft u een beter idee van waar u aan moet denken voor de groene tuinaanleg.

Kinderen zijn graag buiten in een groene tuin
Een groen aangelegde tuin nodigt uit om buiten te spelen

De voordelen van een groene tuin

Er zijn ontzettend veel voordelen die u zal ondervinden wanneer u ervoor kiest om een groene uit aan te laten leggen. We hebben het net even wat makkelijker gemaakt door deze voordelen hieronder op een rijtje te zetten:

  • U helpt de natuur een handje

Het grootste voordeel is natuurlijk dat u de natuur een handje kunt helpen. Door een groene tuin aan te leggen draagt u bij aan een duurzaam en groen Nederland. Dit maakt het onder andere mogelijke om het regenwater beter af te laten voeren via de grond, hier heeft de gehele buurt profijt van. 

  • Uw tuin wordt een bron van leven

Een ander groot voordeel van onze groenen tuinen is dat u uw tuin kunt omtoveren tot een bron van leven. Vlinders, bijen en natuurlijk egels kunt u verwachten in een groen aangelegde tuin. Dit zorgt voor een levendig gevoel, een sfeer waar u echt van zult ontspannen. 

Nieuwsgierig?

Wilt u nu meer weten over de voordelen van het aanleggen van een groene tuin dan raden wij zeker aan om hier even op de site rond te kijken. Hier staat namelijk alle informatie op die van belang kan zijn bij het aanleggen van een groene tuin.

Samen met u gaan we om de tafel zitten om te bekijken wat u graag zou willen realiseren voor in de tuin, voor u het weet is de tuin geheel voorzien van meest prachtige beplanting en bloemen. Een worden met de natuur is nog nooit zo eenvoudig geweest. Laat ons u helpen bij de aanleg van een groene tuin!