Groen Doen Plein 2023 - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

GroenDoenPlein 2023

Gemeente Hillegom, Lisse en Teylingen organiseren in samenwerking met de Groene uitdaging het GroenDoenPlein 2023. Deze staat gepland op zaterdag 26 augustus vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur te vinden in het van Nispenpark te Hillegom

Een markt vol met duurzame en groene kraampjes waar wij u proberen te stimuleren om zelf aan de slag te gaan met het vergroenen van uw huis en tuin. Er worden diverse workshops georganiseerd, er is heel veel informatie in te winnen over groen en mooie lokalen producten te verkrijgen uit de bollenstreek.

De markt is onderverdeeld in diverse pleinen, voor ieder wat wils.

Voor meer informatie over het groen doen plein vindt u via onderstaande link:

GroenDoenPlein 2023

Groenplein

Uiteraard zijn wij hier ook bij aanwezig om u enthousiast te maken over duurzame en groene tuinen. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van informatie over een groene en levende tuin.

Tijdens het GroenDoenPlein bieden wij diverse leuke acties aan, dus kom zeker even kijken bij de stand van Hoveniersbedrijf de Rooij. Wij zijn te vinden op het Groenplein, stand nummer 3 op de plattegrond.

Acties GroenDoenPlein 2023

De volgende actie bieden wij aan tijdens het groen doen plein:

  • Kinderen kunnen een kleurplaat inkleuren, tegen inlevering ontvangen de kinderen Het Groene Memory Spel
  • Verkoop van kwalitatieve goede insectenhotels en vogelnestkasten
  • Verkoop van De Groene babbelbox en Het Groene Memory Spel a € 5,00 per stuk, waarvan € 1,00 naar het goede doel gaat: De Bijen Stichting.
  • Boek een consult met onze Tuin Ecoloog in de maand september met € 30 korting*
  • Plan een afspraak met onze tuinontwerper en ontvang in de maand september 20 % korting op een 2D tuinontwerp*

Onze gewaardeerde vaste relaties krijgen op het GroenDoenPlein, de Babbelbox, gratis tegen inlevering van de ontvangen ansichtkaarten.

Groen doen plein 2023- groene babbelbox - Hoveniersbedrijf de Rooij - Babbelbox
Groen doen plein - Memory spel -Hoveniersbedrijf de rooij

Consultafspraak Ecoloog

Zelf groene vingers, maar ontbreekt het aan (planten) kennis. Of bent u na een bezoek aan het GroenDoenPlein enthousiast geworden, maar weet niet waar te beginnen? Schakel onze tuinecoloog in. Tijdens het gesprek van een uur geeft onze ecoloog alle tips, handvaten en rits aan plantensoorten om uw tuin biodivers en natuurondersteunend te maken. Waarin mens en tuindieren zich thuis voelen.

Hovenier en nu ook ecoloog Rens de Rooij is zich verder gaan specialiseren in beplanting, dieren en ecosystemen en mag zich nu ecologisch deskundigen noemen. Zijn tuin- en ecologiekennis deelt hij graag in de maand september regio Bollenstreek van € 125 voor € 95.

Voor meer informatie over een consult klik dat hier

Groen doen plein 2023 - Bij op bloem -Hoveniersbedrijf de Rooij
Groen doen plein 2023 - beplanting - Hoveniersbedrijf de Rooij
Groen doen plein 2023 - Vlinder -Hoveniersbedrijf de Rooij

* Maak een afspraak met de tuinecoloog Rens en/of onze junior tuinontwerper Bryan tijdens het GroenDoenPlein 2023 om gebruik te kunnen maken van de acties. Deze zijn op basis van beschikbaarheid in de maand september in de regio Bollenstreek. De korting op het tuinontwerp is alleen geldig op een 2D ontwerp en niet in combinatie met een 3D tuinontwerppakket.