Feiten over hoveniersbedrijf de Rooij - Hoveniersbedrijf de Rooij

Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Feiten over hoveniersbedrijf de Rooij

7 feiten die u over ons bedrijf zou moeten weten

icon wereld

Bouwen aan een groene omgeving

Wij bouwen aan een groene omgeving. Dat doen we door te werken met verantwoorde producten. Producten die zorgen voor leven en evenwicht. Wilt u uw tuin volledig dichtstraten of een tuin vol kunstgras, dan zijn wij wellicht niet de aangewezen partij.
icon kosten

Helder over de kosten

Heldere tariefstelling die past bij kwaliteit en daar zijn wij altijd helder over. Op onze website staan gewoon prijzen vermeld, niks geheimzinnigs. Wij houden ook niet van verborgen extra kosten, dus vooraf is duidelijk wat wij doen en wat de kosten zijn. Meerwerk? Altijd eerst in overleg met u.

vlek_1
icon gesprek

Sociaalvaardige medewerkers

Onze teamleden zijn zich ervan bewust dat ze in uw omgeving komen. Dus geen harde muziek, geen rommel en niet slordig werken, maar sociaalvaardige medewerkers die zin hebben om uw omgeving nog mooier te maken.

icon praten

9 op de 10 blijven klant

90% van de mensen blijven na een eerste opdracht klant. Lees de recensies van onze enthousiaste klanten waarom zij onze dienstverlening als uitzonderlijk goed ervaren.

icon energie

Accu machines

De apparaten die wij gebruiken, werken zoveel mogelijk op stroomaccu’s opgeladen via zonnepanelen. Dit doen we om de omgeving niet onnodig te belasten.

icon milieu

Groene ambitie

Wij hebben de ambitie om in de regio bekend te staan als dé partij voor aanleg en onderhoud van uw groene, levende tuin.

icon chemicaliën

Geen bestrijdingsmiddelen

Wij werken niet met gifstoffen. Deze stoffen zijn zo slecht voor een groene omgeving dat wij hier niet achter staan.

Maak kennis

Het is toch fijn om eerst kennis te maken met onze hoveniers en inkijk te krijgen hoe wij te werk gaan. Wij bieden kennismaking onderhoudsbeurten aan, helder en duidelijk!

Mariella en Rene Nottrot
Mariella en Rene Nottrot
Wij zijn heel erg blij met onze tuin!
Lees verder
De tuin is compleet gerenoveerd. Ophogen, schuttingen, nieuwe schuur, gedeelte oude beplanting behouden en bij, hommel, vlinder, insectenvriendelijk erbij laten zetten. Een berenklus gezien de kleine tuin en geen achterom. Maar het is de investering meer dan waard geweest.
Simone Beerkens
Simone Beerkens
Voorspoedig en in goed overleg de tuin natuurvriendelijker ingericht.
Lees verder
In de achtertuin is de indeling iets veranderd. Er zijn een nieuw terras en plantvakken bijgekomen. Bestaand verhardingsmateriaal is zo veel mogelijk hergebruik. Het gazon en de verlichting zijn vernieuwd.
Wout van Haaaster
Wout van Haaaster
Uitstekend
Lees verder
Rens de Rooij en zijn medewerkers hebben aan de hand van de ruwe ontwerp schetsen van de beide buren deze mooie erfafscheiding geplaatst waarin bestaande elementen van de bouw terug te zien zijn. Beplanting met klimop, groenblijvende kamperfoelie en de Rosa 'New Dawn'
Martine Roos
Martine Roos
Mooie natuurvriendelijke border
Lees verder
We hebben een gemeente border geadopteerd die Rens insect vriendelijk heeft ingericht met een insectenhotel in het midden. De straat is er nu al blij mee, in het voorjaar als alles bloeit wordt het helemaal prachtig.
Heidi Lieftink
Heidi Lieftink
Uitstekend, professioneel en betrouwbaar.
Lees verder
Hoveniersbedrijf Rens de Rooij en zijn team leveren vakwerk. Zeer betrokken en professioneel hoveniersbedrijf. Creatief, realistisch met een prima prijs- kwaliteitsverhouding. Liefde voor tuinen duidelijk zichtbaar.