Elektra - Hoveniersbedrijf de Rooij Elektra - Hoveniersbedrijf de Rooij

Elektra

Elektra

Elektra in de tuin.

Veilig met verlichting

Tuinverlichting zorgt niet alleen voor een stukje sfeer in de tuin, het draagt ook bij aan de veiligheid. Met een goed verlicht tuinpad voorkomt u struikelgevaar in het donker door bijvoorbeeld een opstaande rand. Verlichting is voor u persoonlijk. De natuur houdt van de biologische klok. Daarom adviseren wij om de verlichting zo subtiel mogelijk te houden.

Functioneel

Licht is in de eerste plaats functioneel; het creëert immers meer zicht. Buitenverlichting maakt dat u in de auto de oprit goed ziet, het pad naar de voordeur ziet en het sleutelgat kunt vinden. s’ Avonds op de bank, verlengt het uw zicht de tuin in. In plaats van een zwart “gat” kijkt u de sfeervolle achter- en/of voortuin in. 

Sfeerverlichting

Daarnaast zorgt verlichting voor sfeer. ’s Avonds heerlijk eten en drinken met familie of gezellig bijpraten met vrienden. Op mooie dagen geniet u met sfeervolle verlichting extra lang van het buitenleven. Het jaar rond zorgt buitenverlichting ervoor dat u vanuit huis een mooi verlichte tuin in kan kijken en zo betrekt u de tuin ook bij het leven binnenshuis.

Tenslotte zorgt voldoende verlichting voor een veiligere woonomgeving. Uit onderzoek is gebleken dat het aantal woninginbraken steevast stijgt vanaf oktober en inbrekers actiever zijn in de herfst- en wintermaanden wanneer het vroeger donker is. Het is bewezen dat de aanwezigheid van buitenverlichting de kans op inbraak aanzienlijk verkleint. Buiterverlichting die bijvoorbeeld op een bewegingssensor is aangesloten, heeft een goed afschrikeffect voor eventuele dieven.

Duurzame verlichting

Wij zijn leverancier van in-lite duurzame verlichting. In-lite ontwerpt LED tuinlampen op basis van laagspanning 12 volt. Veilig en energiezuinig, wij leggen deze zelf gemakkelijk aan. Mocht er 220 volt nodig zijn, dan hebben wij een eigen elektricien die het voor ons aanlegt.