Bel ons:(0252)-684923

Bollenstreek

Leiden - Haarlem

Advies

Wij helpen graag

Bel ons

(0252)-684923

Successen zijn natuurlijk te gek en als we die behalen, delen we ze dan ook graag met jullie. Evelien Boot is een tevreden klant die sinds kort kan genieten van een prachtige nieuwe tuin die door ons werd aangelegd in Hillegom. “Deze tuin is voor mij een droom die werkelijkheid is.”

tuin van mevrouw boot

“Voor het ontwerp en de aanleg van mijn nieuwe achtertuin was ik op zoek naar een hovenier in de omgeving van Hillegom. Daarom heb ik bekende en onbekende hoveniersbedrijven benaderd. Via Google ben ik op de website van ‘Hoveniersbedrijf Rens de Rooij’ terecht gekomen.

De transparante website overtuigde mij direct om contact op te nemen. De website schetst een goed beeld van hun passie voor het hoveniers vak en hun kennis van groen. Dit – samen met de heldere foto’s en voorbeeldschetsen van de aangelegde tuinen – heeft ervoor gezorgd dat ik Rens heb uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. Een fijn gesprek waarbij wij samen de organische tuin wensten te realiseren. De daaropvolgende schetsen van de tuin die Rens voorlegde, het heldere financiële voorstel, de manier van samenwerken en het vriendelijk telefonisch contact met Maartje en Mandy vanuit hun kantoor waren voor mij doorslaggevend.

Ik houd van tuinieren en wilde graag een verrassend kleurenpallet aan planten in de tuin, geschikt voor vlinders, vogels en bijen. Dat geeft een tuin nog meer leven.

Rens heeft goed geluisterd naar mijn ‘planten en kleuren’-wensen, en mij daarnaast zeer verrast met een diversiteit aan plantsoorten. Dat vind ik leuk: het maakt de tuin echt uniek. Planten waar ik zelf nooit aan gedacht heb of waar ik voorheen nog niet bekend mee was maken nu mijn tuin compleet.

De passie die Rens en Maartje hebben voor het hoveniers vak zie je terug in al hun medewerkers. De hoveniers René en Paul – die met de uitvoering van de schets, mijn droomtuin gerealiseerd hebben – waren top. Er is ter plekke goed meegedacht en advies gegeven bij de uitvoering met oog voor detail en groen. Bovendien was het ook gezellig met de mannen. Als ik alle betrokken mensen van Rens de Rooij een cijfer mag geven, dan krijgen ze allemaal een 10.

Het mag van mij de hele zomer lekker tropisch weer worden, dan kan ik volop genieten van mijn mooie tuin!